Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Άννα ρίχνει το φαρμάκι της στον Πότη!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Πότης γνωρίζει την Αλκμήνη. Η νεαρή χημικός έρχεται στη Μάνη, για να στηρίξει τη νέα επιχείρηση της Μυρτάλης και της Ισμήνης. Χάρη στην ευστροφία της, η εταιρεία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Άννα όμως κάνει πάλι το θαύμα της, με αποτέλεσμα ο Πότης να έρχεται σε δύσκολη θέση. Οι δύο φίλοι έχουν έναν κοινό κώδικα και μιλούν ο ένας στον άλλον ευθέως, χωρίς ντροπές κι ενδοιασμούς. Το ίδιο θα κάνει κι αυτή τη φορά η Άννα, λέγοντας την γνώμη της, όσο σκληρή κι αν ακούγεται.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Άννα ρίχνει το φαρμάκι της στον Πότη!

Όλοι στη Μάνη συζητούν για τη νέα αυτή άφιξη, με την Αλκμήνη να αφήνει θετικές εντυπώσεις. Ο Πότης την αντικρίζει και γοητεύεται από την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της. Θέλει να την προσεγγίσει, να μάθει περισσότερα για εκείνη. Η Άννα βλέπει πως ο Πότης αρχίζει να τρέφει ελπίδες για την Αλκμήνη και του ζητάει να απομακρυνθεί. Συγκεκριμένα, του τονίζει πως δεν έχει καμία ελπίδα να είναι μαζί της και του κόβει τα φτερά.

Ο Πότης, αν και θυμωμένος με όσα ακούει, σκέφτεται πως η φίλη του ίσως έχει δίκιο. Κρατά τις αποστάσεις του και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.