Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ζώδια 25/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

3

Ζώδια 25/01

Ζώδια 25/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σάββατο σήμερα και το τετράγωνο ακριβείας της Αφροδίτης στους Ιχθύες με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να επηρεάσει για τα καλά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη ενδέχεται να μας προκαλέσει ερωτηματικά, λόγω της έντονης εσωτερικής σύγκρουσης που μπορεί να επικρατήσει ανάμεσα στις ανάγκες και στις επιθυμίες μας.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Η αίσθηση του ανικανοποίητου κυριαρχεί στα αισθηματικά. 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα την ανάγκη για δοτικότητα για απόλυτο δόσιμο στον σύντροφο, καθώς και τη διάθεση να βιώσουμε τα συναισθήματα στον απόλυτο βαθμό. Από την άλλη, ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περιπέτεια, φλερτ και διασκέδαση. Η “συνάντηση” σε τετράγωνο αυτών των δύο πλανητών προκαλεί μια εσωτερική αναταραχή, καθώς δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε μεταξύ της ονειρικής διάθεσης στη σχέση και της απόλυτης ανάγκης ανεξαρτησίας που θέλουμε να βιώσουμε.

Ευτυχώς, ενισχυτικά στο να εκτονώσουμε και να εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμαστε θα λειτουργήσει το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη, που θα μας δώσει την ώθηση να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε με έξυπνο και ανοιχτόμυαλο τρόπο αυτά που νιώθουμε και πώς θέλουμε να βιώσουμε από δω και στο εξής τη σχέση μας. Οι ιδέες που μπορεί να υπάρξουν θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά σε πιθανές απαιτήσεις προσωπικές ή του συντρόφου μας, καθώς φαίνεται να μπορούμε να λειτουργήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο που θα είναι άκρως ικανοποιητικός και για τους δυο. Καθοριστικό είναι να θυμηθούμε ότι ήρθε η ώρα να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτή η αστρολογική συνθήκη θα μπορέσει να μας βοηθήσει σημαντικά.

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στον Υδροχόο και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί την καλύτερη δυνατή διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος για να επικοινωνήσουμε αυτά που πιστεύουμε και να εκφράσουμε πιθανά πλάνα που μπορεί να έχουμε. Η διορατικότητα μας είναι ισχυρή και αυτό θα βοηθήσει στο να δούμε πιο ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθούμε σε ότι αφορά το περιβάλλον μας και τις απαιτήσεις που έχει. Προσοχή σε πιθανή ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε απαξίωση ανθρώπων που δεν συμφωνούν με αυτά που εκφράζουμε.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Τρίτοι στην κατάταξη έρχονται οι Ζυγοί. Στη δεύτερη θέση είναι οι Σκορπιοί, κάτω από την ευεργετική ενέργεια του Δία. Οι Ιχθείς είναι οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, προστατευόμενοι από την εύνοια του Ήλιου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο Ήλιος αντανακλά το φως του στους Ιχθείς και θα θαμπώσουν τους Ζυγούς που δεν θα παίρνουν το βλέμμα από πάνω τους. Πολλοί Ζυγοί θα νιώσουν σήμερα την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά.

Σήμερα γιορτάζουν.

Γρηγόρης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Διαβάζονται επίσης:

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More