Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 18 – 20 Φεβρουαρίου 2020

9


Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 – 20 Φεβρουαρίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η διέλευση του Ήλιου στους Ιχθύες μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020.

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος κλείνει τον κύκλο της περιπλάνησης του, περνώντας στην τελευταία ζωδιακή περιοχή του κύκλου αυτή των Ιχθύων. Εδώ θα βουτήξει στα βαθιά, στον μεγάλο ωκεανό του συλλογικού ασυνειδήτου, εκεί που δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος… Υπάρχουν μόνο όνειρα, διαισθήσεις, κατάβαση στην ρίζα της ύπαρξης ή της γνώσης και προσμονή για την μεγάλη συνάντηση της αδελφής ψυχής του κόσμου τούτου.

ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι Ιχθύες, σύμφωνα με την μυθολογία, οφείλουν το όνομά τους στην καταδίωξη της Αφροδίτης και του Έρωτα από τον Τυφώνα. Ακολουθώντας τον μύθο, η Αφροδίτη και ο γιος της ο Έρωτας, τράπηκαν σε φυγή όταν ξέσπασε η Γιγαντομαχία, όμως ο γίγαντας Τυφώνας τους κυνήγησε. Αφού έφτασαν στην Αίγυπτο, μπήκαν στον Ευφράτη ποταμό για να γλιτώσουν και μεταμορφώθηκαν σε ψάρια, που ενώνονταν με μια χρυσή κλώστη για να μην χάσει ο ένας τον άλλον.

Αντίστοιχα, στο ζώδιο των Ιχθύων συναντάμε τους ανθρώπους οι οποίοι διέπονται από έντονες τάσεις φυγής. Διαρκώς αναζητούν “κάτι”, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουν ένα σαφές στίγμα για το που θέλουν να πάνε.

Όπως το ψάρι, που κολυμπά σε έναν τεράστιο, αχανή ωκεανό, εκεί όπου όλα γύρω του μοιάζουν να είναι απόλυτα ίδια, με αποτέλεσμα να χάνει τον προσανατολισμό ή την κατεύθυνσή του, έτσι κι ο Ιχθύς, αναζητά διαρκώς την φυγή… Θέλει να ξεφύγει από τους ανθρώπους του, τη δουλειά του, την οικογένεια του, τους γονείς του, όμως δεν ξέρει ακριβώς που βρίσκεται και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί εύκολα να χαράξει μια νέα πορεία.

Γνωρίζει μέσα του από την ώρα της γέννησης του, πως όλα τελούν κάτω από συγκεκριμένους νόμους και κανόνες στην ζωή αυτή, όρια και πλαίσια που επιβάλλονται από την οικογένεια ή την κοινωνία, αυτήν την διαρκή και αέναη σύνδεση που έχουμε όλοι με όλα… Ξέρει πως όλοι συνδεόμαστε με τα πάντα γύρω μας, μιας και όλοι “πλέουμε σε αυτόν τον κοχλάζων ωκεανό ενέργειας”, ο οποίος πάντα θα μας φέρνει κοντά με τα όσα υπάρχουν γύρω μας.

Σύμφωνα με παγκοσμίου φήμης ψυχολόγο και ψυχίατρο Καρλ Γιουγκ, η συνχρονικότητα είναι μια νοήμων χρονική σύμπτωση, ένας ψυχοειδής παράγοντας ανεξάρτητος από τον γραμμικό χωροχρόνο. Για ό,τι συμβαίνει, υπάρχει πάντα ένα δίπολο που θα το καθορίσει. Δεν μπορεί να υπάρξει το καλό χωρίς το κακό, το φως χωρίς το σκοτάδι, η ζωή χωρίς τον θάνατο. Και όλα αυτά κινούνται αλληλεπιδρώντας το ένα στο άλλο.

Ο Ιχθύς κινείται μέσα σε αυτά τα δίπολα, κολυμπώντας πότε στην μια πλευρά και πότε στην άλλη. Κάτι που ένα άλλο ζώδιο μπορεί να το έφτανε στα άκρα, τον Ιχθύ θα τον σπρώξει σε αναζητήσεις έξω από τις συνηθισμένες, εκεί που πραγματικά λίγοι μπορούν να πάνε και να ανταπεξέλθουν.

Στην εσωτερική αστρολογία οι Ιχθύες εκπροσωπούν τον θάνατο της προσωπικότητας, την αποδέσμευση της ψυχής από τα γήινα και την επιστροφή τους στο φως του Θεού. Εδώ μπορεί να συναντήσουμε όλα τα προτερήματα και τις αδυναμίες.

Η λύτρωση του μπορεί να έρθει μέσα από την τέχνη, (και πάλι ένα είδος φυγής) την επιστήμη, που έχει σχέση με την υφή του κυττάρου ή του σύμπαντος, τα μαθηματικά ή την χημεία.

Σε άλλη περίπτωση, μπορεί να γίνει μια προσωπικότητα που δεν μπορεί να ησυχάσει πουθενά, αναζητώντας πάντα διεξόδους ή ένα άτομο που δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί.

Ο ΔΙΕΥΛΑΥΝΩΝ HΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (20/02 – 20/03/2020)

Ανοίγει ένας κύκλος, που ουσιαστικά μας φτάνει στο τέλος μιας αστρολογικής χρονιάς. Λίγο παρακάτω, στον Κριό, έχουμε την εαρινή Ισημερία. Η εποχή αυτή σε καλεί να πάρεις τις αποστάσεις σου από την καθημερινότητα και το θόρυβο και να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου. Στη σιωπή…

 

Να αφουγκραστείς το σώμα σου, το μυαλό σου, να αναζητήσεις εκείνες τις ποιότητες που ανεβάζουν την δόνηση σου προς το Θειο. Να θεραπευτείς και να θεραπεύσεις. Να οραματιστείς τον επόμενο βήμα σου. Να κοιμηθείς, αυτόν τον ύπνο που είναι βάλσαμο και ξεκούραση για το σώμα και το πνεύμα σου.

Να παρακολουθήσεις τι θέλουν να σου πουν τα όνειρά σου. Θα ανακαλύψεις πως λαμβάνεις μηνύματα που δεν είχες σκεφτεί. Να ακούσεις την διαίσθηση σου, να την εμπιστευτείς, να της επιτρέψεις να σε οδηγήσει… Να βρεις και να εδραιώσεις τις δικές σου αλήθειες… Αυτές που θέλεις να ακολουθήσεις, αυτές που κάνουν καλό στην ψυχή σου.

Προετοιμάσου για τον νέο κύκλο. Μόνο έτσι μπορείς να κινηθείς σωστά!

Από τη νέα θέση του Ήλιου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αφού θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν κάποια θέματα τους πιο εσωτερικά, να έρθουν πιο κοντά στις σχέσεις τους και να ενισχύσουν τα θέματα της συναισθηματικής τους ζωής.

ΔΙΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ίσως είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες όψεις της χρονιάς. Από αυτές που δίνουν ένα πραγματικά αισιόδοξο στίγμα σε όλα όσα έχουμε ακούσει και ζήσει μέχρι τώρα. Και μπορεί τα αποτελέσματά τους να μην είναι άμεσα ορατά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται η ότι δεν θα γίνουν πράγματα κάτω από την επιρροή αυτής της όψης.

Ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά μέσα στο 2020. Θα συναντηθούν ξανά στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020. Στον κύκλο αυτόν, έχουμε τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθύες, και τον Δία στο ζώδιο της πτώσης του, τον Αιγόκερω.

Στον κύκλο αυτόν θα ενισχυθεί το θέμα της Πίστης σου! Πόσο πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις; Κατά πόσο έχεις οραματιστεί τις επόμενες κινήσεις και επιτυχίες σου;

Το μήνυμα αυτών των δύο πλανητών είναι ακριβώς αυτό: Ό,τι ξεκινά από ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί στην πραγματικότητα σου! Τολμάς; Να ονειρευτείς, να σχεδιάσεις με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις σου και να είσαι προετοιμασμένος να εργαστείς πολύ σκληρά για την υλοποίηση τους. Εδώ μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα οπτική, να εδραιώσεις την νέα σου θέση στον κόσμο.

Είναι μια καλή στιγμή να ευθυγραμμίσεις τα “Θέλω” σου με κάτι πολύ ανώτερο από εσένα και να το πετύχεις. Ένας πολύ καλός τρόπος που θα σε βοηθήσει πραγματικά σε ότι κάνεις είναι η προσφορά. Δώσε πρώτος αυτό που θέλεις να λάβεις. Μπες στην αφθονία, άλλαξε τη μέχρι τώρα οπτική σου. Εμπιστεύσου κάτι πολύ ανώτερο μέσα σου, τον εσωτερικό σου οδηγό για να σου δείξει τον δρόμο.

Ό,τι ξεκινά τώρα θα ολοκληρωθεί στην περίοδο του Οκτωβρίου. Έχεις τον χρόνο να βρεις τι θέλεις ακριβώς να κάνεις. Κινήσου στην κατεύθυνση των επιθυμιών σου. Είναι η ώρα να τις υλοποιήσεις!

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!

Δείτε το video με τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πηγή: myastro.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More