peiraxtiri.gr
Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Ερωτικά επικίνδυνη η Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

Ο Έρωτας είναι Πόλεμος… Μα κάθε Πόλεμος για έναν Έρωτα ξεκινά…Σε αυτή εδώ τη Νέα Σελήνη του Ζυγού θα σταθώ στον έρωτα που ξεσηκώνει πολέμους! Αλήθεια σας λέω, δε θέλω να σταθώ άλλο στις πρακτικές, καθημερινές δυσκολίες του Παρορμητικού Σταυρού!

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι γεννημένοι κυρίως το τρίτο δεκαήμερο, αυτοί που κρατούν τη Νέα Σελήνη του Ζυγού στα χέρια τους.

Ερωτικά επικίνδυνη η Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

Σας τα έχω πει, και σας τα έχω γράψει, τόσες πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, που αρνούμαι, δε θέλω άλλο!

Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη

Και είμαι σίγουρη πως δε θέλετε ούτε κι εσείς φίλοι μου Κριοί 12- 15 Απριλίου, Καρκίνοι 12- 15 Ιουλίου, Ζυγοί 14 – 17 Οκτωβρίου και Αιγόκεροι 12 – 15 Ιανουαρίου. Νισάφι πιά!

Θέλω μόνο να αισθανθείτε την ερωτική της διάθεση, την ένταση, τη διεκδίκηση και το πάθος που θα ξεσηκώσει μέσα από τις προκλητικές της όψεις με τον master του σκότους τον Πλούτωνα.

Απέναντι της ο Άρης, τρελαμένος και επικίνδυνος στην αναδρομή του, θέλει να της θυμίσει το παρελθόν, αυτό που δεν μπορεί εύκολα να ξεχαστεί. Τη σημερινή Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θέλω να την αισθανθείτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

Θέλω να αισθανθείτε όλη τη δύναμη της μεταλλακτικής της διάθεσης. Θέλω να τη ζήσετε ως κίνηση, ως μουσική, ως κραδασμό. Να τη βιώσετε σαν τον ήχο μιας σκληρής αγάπης, που ‘’χτυπά’’ στα τοιχώματα της καρδιάς κάνοντας θόρυβο, σαματά κανονικό.

Κρύβει συναισθήματα μέσα στο αβέβαιο ακόμη φως της. Κρύβει αγάπη ξαφνική, σκοτεινή, ανταριασμένη, ζηλιάρα, ανατρεπτική, εμμονική, αντισυμβατική. Μόνο που να, φοβίζει λίγο ο τρόπος που θα εκφραστεί. Φοβίζει αυτή η δύσκολη αγάπη της, μα συνάμα έλκει και μαγνητίζει, γιατί τα δύσκολα κρύβουν μέσα τους την ομορφιά, την πραγματική Τα δύσκολα ξεσηκώνουν την καρδιά και την κάνουν να θέλει να διεκδικήσει.

Τα δύσκολα ανταριάζουν το μυαλό και το κάνουν να παίρνει αποφάσεις παθιασμένες. Στο τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, έχει βαθιά συναισθήματα, έχει απόλυτα συναισθήματα, έχει συναισθήματα που μιλούν για ζωή ή για ‘’θάνατο, ή για ζωή και ‘’θάνατο’’. Στην αντίθεσή της με το φευγιό του Άρη ζητά να γίνει λάφυρο στα χέρια του έρωτα.

Αυτή η Νέα Σελήνη του Ζυγού αγαπά και μισεί ταυτόχρονα. Πληγώνει και πληγώνεται ταυτόχρονα. Πλησιάζει και απομακρύνεται ταυτόχρονα. Όση αντίσταση και να προβάλλει όμως, στο τέλος θα υποκύψει.

Σήμερα θα σταθώ μόνο στο ερωτικό κομμάτι της γιατί ο Ζυγός είναι το ζώδιο που εκφράζει τον Έρωτα μέσα από τις σχέσεις. Η Σελήνη του Ζυγού θα προχωρήσει γρήγορα, όπως κάνει πάντα, και από την παθιασμένη αγκαλιά του Πλούτωνα και τις πληγές του Άρη, θα πέσει στη σκληρή αγκαλιά του Κρόνου. Κάθε Νέα Σελήνη μια νέα αρχή και ότι ξεκινήσει σήμερα θα εκπέμψει σήματα SOS μέσα σε λίγες μέρες…

Μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό, μια Σελήνη και ένας Ήλιος σε μια σφιχτή αγκαλιά. Ένας Άνδρας και μια Γυναίκα σε έναν αέναο ερωτικό χορό. Ένα σφιχταγκάλιασμα στο κατώφλι του Άδη, στα απόλυτα σκοτάδια του πάθους, του λάθους, της εκδίκησης… και λίγο παρακάτω ένας Τιτάνας με πέτρινη καρδιά να καραδοκεί…

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

♈

Κριοί, ♋ Καρκίνοι, ♎ Ζυγοί και ♑Αιγόκεροι , μη τους κάνετε τη χάρη! Η Νέα Σελήνη είναι ακριβώς επάνω σας! Ακόμα και αν αισθάνεστε πως έχετε φτάσει στα όρια σας, κάντε μια προσπάθεια να τα υπερβείτε. Η υπομονή δεν είναι ένα από τα δυνατά σημεία σας, την παρόρμηση πρεσβεύετε άλλωστε, αλλά είναι το μάθημα που οφείλετε να μάθετε. Ο Έρωτας και ο Πόλεμος στην υπομονή κερδίζονται… ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ♉ Ταύροι, ♌ Λέοντες, ♏ Σκορπιοί και ♒ Υδροχόοι, αφήστε το νέο Οχτωβριάτικο Φεγγάρι να σας δείξει δρόμους που θα διαβείτε για να αλλάξετε αυτά που σας κρατούν δέσμιους των σταθερών συνηθειών σας. Δώστε του την ευκαιρία, μαζί με τη βοήθεια του Ουρανού από τον Ταύρο, να σας δείξει πως πρέπει να αφήσετε να φύγει ότι πιστεύετε για απαραίτητο… χωρίς να είναι. Και αν δεν το προσπαθήσετε από τώρα, θα το βρείτε απέναντι σας, ξαφνικά, στην Πανσέληνο της 31ης του Οκτώβρη. ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ♊ Δίδυμοι, ♍ Παρθένοι, ♐Τοξότες και ♓ Ιχθύες, ερωτικές και βαθιά συναισθηματικές θα είναι οι φθινοπωρινές ημέρες της Νέας Σελήνης για εσάς. Είστε από τους ευνοημένους του πλανητικού σκηνικού και θα συνεχίσετε να είστε, μέχρι το τέλος του μήνα με τα Φεγγάρια του Οκτώβρη στη ‘’δούλεψη’’ σας. Έχουν βάλει τα δυνατά τους προκειμένου να σας διευκολύνουν να λύσετε θέματα του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος! Κοιτάξτε ψηλά στον Ουρανό τη Νέα Σελήνη που πασχίζει να δυναμώσει μέρα με τη μέρα το φως της. Αψηφήστε το σκοτεινό Πλούτωνα, τον αιμοδιψή Άρη και το σκληρόκαρδο Κρόνο. Αν μέχρι την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα, αυτοί καταφέρουν να σας λυγίσουν, εσείς τουλάχιστον θα ξέρετε πως προσπαθήσατε όσο μπορούσατε … και ας ήταν η μάχη σας άνιση.

Σχετικό νέο:

Η εκπληκτική ιστορία που ενώνει τις ιταλικές ομάδες Ίντερ και Μίλαν – Η επιρροή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μίλαν και Ίντερ θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες, έχοντας μια ιστορία που τις «δένει» με διάφορους τρόπους.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν απόψε στο Σαν Σίρο στο derby della Madonnina, το οποίο… μπορεί και να μην προέκυπτε ποτέ, αν οι ιδρυτές της Μίλαν δε διαφωνούσαν μεταξύ τους για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να πορευθεί η ομάδα.

Οι ροσονέρι ιδρύθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 1899 και όλα πήγαιναν καλά τα πρώτα χρόνια, μέχρι που τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας με ξένους παίκτες. Κάποιοι ήταν υπέρ, κάποιοι κατά και τελικά η διαφωνία οδήγησε σε σχίσμα και όσοι έφυγαν από τη Μίλαν αποφάσισαν να ιδρύσουν μια ομάδα που θα ήταν υπέρ των ξένων παικτών. Μια ομάδα που ιδρύθηκε στις 9 Μαρτίου 1908 και ονομάστηκε… Internazionale.
Έτσι, η Ίντερ ήρθε στη ζωή μέσω της Μίλαν, αλλά η ιστορία φρόντισε να… ανταποδώσει. Πώς; Με έναν οπαδό των νερατζούρι στο τιμόνι των ροσονέρι, στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας τους. Το πρώτο μισό της δεκαετίας του ’80 ήταν ένας εφιάλτης για τη Μίλαν, η οποία αρχικά υποβιβάστηκε για το σκάνδαλο Totonero, στη συνέχεια (αφού είχε επιστρέψει στη Serie A) υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους και οικονομικά έφτασε στα όρια της απόλυτης καταστροφής.

Από αυτό το αδιέξοδο την έβγαλε τελικά τον Μάρτιο του 1986 ο νέος ιδιοκτήτης της, ο οποίος ήταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αυτός της έδωσε λεφτά, αυτός την επανέφερε στην κορυφή της Ιταλίας, αυτός της έδωσε ευρωπαϊκούς τίτλους, αυτός την έκανε ξανά μεγάλη. Αυτός που ήταν οπαδός της… Ίντερ μέχρι και την ημέρα που αποφάσισε να μπει στο ποδόσφαιρο, για να φτάσει μέσω αυτού στη θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας. Όχι μόνο μία φορά…

loading...