Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 (VIDEO)

12


Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66

Η Νόρα είναι ταραγμένη από το μήνυμα του άγνωστου άντρα και προσπαθεί να βρει τα στοιχεία του. Πριν όμως προλάβει να το συζητήσει με τον Γιώργο, βρίσκει κάτω από την πόρτα του σπιτιού της έναν φάκελο με το όνομά της που μέσα έχει την αναγγελία της κηδείας του Παράσχου.

Παράλληλα, ο Γιώργος βγάζει ένταλμα σύλληψης για τη Φανή, καθώς πλέον είναι σίγουρος για την ανάμειξή της στην υπόθεση, ενώ η σχέση του Αποστόλη και της Λαμπρινής περνάει σε άλλο επίπεδο.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας βρίσκει τη μητέρα του την Ελένη και μαθαίνει κάτι από εκείνη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Δούκα. Τις επόμενες μέρες, ο άγνωστος συνεχίζει να προσεγγίζει τη Νόρα και αυτή τη φορά τής στέλνει στον λογαριασμό της μία διεύθυνση οδηγώντας έτσι την Αστυνομία να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι του.

Τότε, ο Γιώργος, που επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει και να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας.

Εν τω μεταξύ, η Αντυ πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην Αστυνομία προκειμένου να το ερευνήσουν, ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Σταύρο ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει γι’ αυτόν, εξοργίζοντας τον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

63 ΕΔΩ

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

66-67 ΕΔΩ

68-69 ΕΔΩ

70-71 ΕΔΩ

72-73 ΕΔΩ

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More