Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: “Είμαι ο γιος σου”! Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη συγκλονίζουν την Άννα

8

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

«Πάγωσε» η Άννα από το Έρωτας μετά, ή αλλιώς Βάσω Λασκαράκη με την αποκάλυψη! «Είμαι ο γιος σου» της λέει πρόσωπο από την σειρά και δεν ξέρει τι να κάνει!

Ποιος είναι, όμως, ο πατέρας του παιδιού;

Στο παρελθόν, μετά την αδιαθεσία που νιώθει η Αννα, αποφασίζει να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να μπορέσει να καταλάβει αν οι υποψίες της ισχύουν! Και πράγματι, το τεστ βγαίνει θετικό. Αυτό το συγκλονιστικό νέο θα την ταράξει και θα προσπαθήσει να βρει παρηγοριά στην Ηλέκτρα. «Είμαι έγκυος», ανακοινώνει στη φίλη της και εκείνη σπεύδει να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί. Ομως η Αννα βάζει τα κλάματα, αφού δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας!

Πάνω στην ταραχή της θα προσπαθήσει να της εκμυστηρευτεί την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για ό,τι της έχει κάνει: «Συγγνώμη για όλα! Συγγνώμη αν σε πλήγωσα», λέει και η Ηλέκτρα δεν μπορεί να καταλάβει για τι πράγμα της μιλάει!

Ο Δημήτρης «ανάβει φωτιές»!

Στο παρελθόν, η Αννα ανακοινώνει στον Χρήστο ότι περιμένει παιδί και εκείνος πετάει από τη χαρά του! Ομως το νέο αυτό κάνει δυστυχισμένη την Αννα, η οποία προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα. Πίσω στο σήμερα, η Μάγδα πιστεύει ότι κάποιος της έχει στήσει παγίδα και υποπτεύεται την Αντιγόνη: «Επρεπε να φανταστώ ότι θα μου την έκανε», μονολογεί. Ο γιος του Παράσχου πηγαίνει στο σπίτι της Νόρας και της ζητάει άσυλο, γιατί κινδυνεύει.

Η Αννα κλεισμένη στο υπόγειο τώρα βλέπει κι έναν άντρα μαζί με τη γυναίκα που την κρατάει αιχμάλωτη και τους ακούει να τσακώνονται αν πρέπει να τη σκοτώσουν ή όχι ακόμα. Στο παρελθόν, ο Δημήτρης θα συναντήσει την Αννα στη σχολή χορού και θα της μιλήσει για ένα πολύ σημαντικό θέμα που τους αφορά. «Είμαι γιος σου», της αποκαλύπτει και εκείνη σοκάρεται, καθώς φέρνει στο μυαλό της την παλιά ιστορία που προσπαθεί να θάψει εδώ και χρόνια!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!

Πηγή: youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More