Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επιτέθηκαν με γροθιές σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε κορονοπάρτι

Μετά από καταγγελία αστυνομικοί που περιπολούσαν κλήθηκαν να ελέγξουν τον χώρο όπου γινόταν το κορονοπάρτι.

Σε αστυνομικούς οι οποίοι είχαν πάει να ελέγξουν την συμμετοχή 18 ατόμων σε κορονοπάρτι που γινόταν στην Κάτω Αχαΐα, επιτέθηκαν οι συμμετέχοντες σε αυτό, μόλις τους αντιλήφθηκαν.

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που επιχειρούσαν να ελέγξουν περιστατικό διασκέδασης με τη συμμετοχή 18 ατόμων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, οι αστυνομικοί του οικείου Τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή, έλαβαν “σήμα” για να μεταβούν σε σημείο όπου γινόταν πάρτι με την συμμετοχή τουλάχιστον 18 ατόμων, παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ υπήρχαν παράπονα και για διατάραξη.

Μόλις που έφθασαν στο σημείο και τους αντιλήφθηκαν οι συμμετέχοντες στο πάρτι, τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους γρονθοκόπησε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις πιθανώς διότι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το tempo24.news αναζητούνται άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου γινόταν το πάρτι.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.