Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επεισόδια Άπιστος: Αποφασίζει να μετακομίσει

Επεισόδια Άπιστος: Το ατύχημα της Ντερίν ήταν αρκετό για να αναστατώσει την Ασιγιά. Η Ντερίν έμεινε ανάπηρη κι η Ασιγιά νιώθει ενοχές που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο και τσακώνονταν. Ύστερα από αυτό το γεγονός, αποφασίζει να φύγει από τη Ραιδεστό και να αφήσει πίσω της όλα όσα την πλήγωσαν. Η Ασιγιά κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, και αποφασίζει να μετακομίσει με τον Αλί και τη Νιλ στην Κωνσταντινούπολη.

Επεισόδια Άπιστος: Αποφασίζει να μετακομίσει

Κάνει μία νέα αρχή και μαζί με τον γιο της και την καλύτερή της φίλη φεύγουν για την Πόλη. Η Ασιγιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της μαζί με τον Αλί και τη Νιλ, αλλά οι ανατροπές δε θα αργήσουν να έρθουν. Η Ασιγιά μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να εργαστεί ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με νέες εκπλήξεις. Από την άλλη, ο Βολκάν μένει πίσω στη Ραιδεστό ούτως ώστε να φροντίσει την Ντερίν.

Η Ασιγιά αισθάνεται ότι ένα βάρος έχει φύγει από πάνω της. Νιώθει ελεύθερη και ανανεωμένη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το μυστικό που κρύβει ο Αλί δε θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια. Όταν γίνει γνωστό τότε όλα θα αλλάξουν και νέες περιπέτειες έρχονται για την πρωταγωνίστρια.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.