Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Επανέρχεται ο Κοτζιάς: Φασίστες, ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία

0 8

Σε «φασίστες» και «ακροδεξιούς» αναφέρεται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά το επεισόδιο σε εκδήλωση στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μέλη του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων διαμαρτυρήθηκαν έντονα προκαλώντας την έκρηξη του πρώην υπουργού. Στη λογομαχία μέλος των διαμαρτυρόμενων απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά φώναξε ότι «είστε η Χούντα που κυβερνά εδώ και 4 χρόνια.

Ο κ. Κοτζιάς εκνευρίστηκε, χαρακτηρίζοντας «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» τους διαφωνούντες, ενώ σε κάποιο σημείο ανέφερε «εσύ είσαι χουντικός, βούλωσέ το και άκου. εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα».

Η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.

«Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο Νίκος Κοτζιάς.

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More