Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ελλάδα πρόσεχε: Οι Ρώσοι κατέρριψαν τον καλύτερο πιλότο της Ουκρανίας, από μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, με πυραυλικό σύστημα S-400! «Πρόβα πολέμου» γι’ αυτά, που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι από τα Ελληνικά νησιά, αν συγκρουστούμε με την Τουρκία.

Μία είδηση, που πρέπει σοβαρά να προβληματίσει την Ελλάδα, έγινε γνωστή από τα Ουκρανικά ΜΜΕ: Ένας βετεράνος Ουκρανός πιλότος, θεωρούμενος ο καλύτερος και ο εμπειρότερος απ’ όλους τους συναδέλφους του, κατερρίφθη πάνω από το Κίεβο, από αντιαεροπορικό πύραυλο, τύπου S-400, που εκτοξεύθηκε από το έδαφος της Λευκορωσίας, δηλαδή τουλάχιστον από απόσταση 150 χλμ. και πλέον.

 

Αυτό πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς και την ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων, γιατί δείχνει τι έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε περίπτωση, που μας επιτεθεί η Τουρκία, σε ό,τι αφορά τις υποθετικές συγκρούσεις στον αέρα!

Γιατί ήδη είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει αναπτύξει στη Μικρά Ασία πολλές συστοιχίες Ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-400, οι οποίες θα έχουν στόχο να χτυπήσουν τα Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, τα οποία σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης θα ασκούσαν την άμυνα του Ελληνικού Εναέριου Χώρου!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.