Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ποιος κέρδισε τα 50.000 ευρώ στον Μεγάλο Τελικό; (video)

Ταλέντα από το φάσμα της μουσικής, του τραγουδιού, του χορού και άλλων αθλητικών ικανοτήτων διαγωνίστηκαν χθες στον τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ανάμεσα σε δώδεκα φιναλίστ, ένας κατάφερε να ξεχωρίσει, σκορπώντας συγκίνηση και χαρά. Ποιος τελικά κέρδισε τα 50.000 ευρώ;

Βράδυ τελικού χθες στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με δώδεκα συμμετέχοντες να παρουσιάζουν στη σκηνή του show ένα τελευταίο act. Οι 12 φιναλίστ ήταν οι: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμία Χαλιλοπούλου, Δημήτρης Τσίγγος, Κωνσταντίνος Τσαμαδός, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένη Κουντούρη & Αλέξανδρος Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Σκοπός τους; Ν’ αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Καθοριστικός κριτής για άλλη μια φορά ο τηλεθεατής καθώς με την έναρξη του μεγάλου τελικού ξεκίνησε και η ηλεκτρονική ψηφοφορία που ανέδειξε τον μεγάλο φετινό νικητή, του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο!

Ποιος κέρδισε τα 50.000 ευρώ

Όπως ανακοίνωσαν Ράπτης και Σβήγκος μεταξύ των δύο φιναλίστ, την ομάδα “Kings Don’t Care” και τον νεαρό τραγουδιστή παραδοσιακής μουσικής, Κωνσταντίνο Τσαμαδό το κοινό αποφάσισε να δώσει το μεγάλο έπαθλο στον 14χρονο συμμετέχοντα. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα με την Έλενα Χριστοπούλου να είναι πολύ συγκινημένη.

Ο Κωνσταντίνος, νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, δήλωσε: “Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους”. Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.