Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 605 – δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμα

7

ELIF Επεισόδιο 605 (ΕΛΙΦ) Star

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως:
Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως εκείνος και η Γκόντζα ευθύνονται για τις μέρες, που πέρασε στη φυλακή.

ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 605 – δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμα

Στο επεισόδιο 605 της σειράς ELIF θα δούμε πως:

Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ αν χάλασε το φόρεμα της Λεϊλά και το κοριτσάκι το αρνείται. Η οικογένεια πιστεύει πως τα παιδιά λένε την αλήθεια αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό, που συνέβη. Η Λεϊλά πηγαίνει σπίτι της και λέει στη μητέρα της πως η Ιντζί κατέστρεψε το φόρεμά της. Στη συνέχεια πηγαίνει για ψώνια.

Η μητέρα της και μια φίλη της καταλαβαίνουν πως η Λεϊλά πρέπει να έκανε μεγάλη φασαρία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου. Έτσι αποφασίζουν να τους κάνουν μια επίσκεψη. Η Ιντζί θέλει να πάει στο σπίτι της Λεϊλά και να της πει πως δεν της χάλασε το φόρεμα αλλά η Ζεϊνέπ την εμποδίζει. Η Μελέκ ζητάει από τη μικρούλα να ηρεμήσει γιατί όλοι πιστεύουν στην αθωότητά της.

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη μέχρι το επόμενο πρωί να έχει ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά. Η μητέρα της Λεϊλά και μια φίλη της πηγαίνουν στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και απολογούνται για τη συμπεριφορά της Λεϊλά. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αλιγιέ τους προσφέρει τον κήπο τους για να κάνουν τη γιορτή για τους αρραβώνες.

Η Μελέκ επίσης τους υπόσχεται μέχρι το πρωί να έχει φτιάξει και το φόρεμα της Λεϊλά. Όταν οι δύο γυναίκες επιστρέφουν σπίτι λένε τα νέα στη Λεϊλά κ αι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η μητέρα της όμως τη βάζει στη θέση της και της λέει πως οι αρραβώνες δεν θα αναβληθούν ξανά και θα γίνουν στον κήπο του σπιτιού του Γιουσούφ. Η Μελέκ δουλεύει όλο το βράδυ σκληρά για να ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ συζητάνε για το περιστατικό, που τους αναστάτωσε. Το πρωί η Μελέκ τηλεφωνεί στην Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το φόρεμα είναι έτοιμο.

Η Φεβζιγιέ χαίρεται πολύ. Αρχίζουν να ετοιμάζουν τον κήπο για τους αρραβώνες. Ο Ονούρ και η Λεϊλά φτάνουν. Η Λεϊλά φοράει το φόρεμα, που της ετοίμασε η Μελέκ.

Η Σιταρέ πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ και τον ρωτάει για τις προθέσεις του ενώ καταγράφει τη συνομιλία τους. Η Ζεϊνέπ δεν έχει συγχωρήσει ακόμα τον Σελίμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός πως της είπε ψέματα. Ο Σελίμ προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά εκείνη τον κρατάει σε απόσταση…

ΕΛΙΦ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η επικαιρότητα στο Twitter: