Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Εδώ έγινε το άγριο έγκλημα: Το έλεγε οτι θα τον Σκοτώσει-35χρονος ο Δολοφόνος[Φωτογραφίες]

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι του Λοφίσκου, του δήμου Κιλελέρ ότι έγινε φονικό στο χωριό τους και πως ένας συγχωριανός τους δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας 67 ετών έπεσε νεκρός από σφαίρες που δέχθηκε στην κοιλιά και στο σαγόνι.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά συνελήφθη από την αστυνομία για το έγκλημα ένας 35χρονος.

Το τραγικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε ένα χωράφι στην είσοδο του χωριού. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 35χρονος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ενώ οι δύο άντρες είναι γείτονες και διαμένουν σε αντικριστά σπίτια.

Βάσει πληροφοριών είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ ο ηλικιωμένος είχε κάνει πριν λίγο καιρό ασφαλιστικά μέτρα στον 35χρονο.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος:

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Εδώ έγινε το άγριο έγκλημα: Το έλεγε οτι θα τον Σκοτώσει-35χρονος ο Δολοφόνος[Φωτογραφίες]

Συγκλονίζει η νύφη του θύματος στον Λοφίσκο

«Έλεγε ότι θα τον σκοτώσει και δεν τον πιστεύαμε»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της συζύγου του γιου του 67χρονου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου γείτονά του, νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, στο χωριό Λοφίσκος της Λάρισας.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ αναφέρει στο newsit.gr πως «έχουμε τρελαθεί με αυτό που έγινε. Ο δράστης είχε μια διαφορά με τον πεθερό μου τον τελευταίο καιρό. Αυτός βασικά από μόνος του, όχι ο πεθερός μου. Ο πεθερός μου ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν ενοχλούσε κανέναν. Το παιδί αυτό κάτι είχε πάθει τώρα τελευταία και έλεγε στον πεθερό μου ότι θα τον σκοτώσει κτλ. Εμείς δεν τον πιστεύαμε. Μετά του έλεγε σε παρακαλώ, με μη πειράξεις, μη μου κάνεις μήνυση δεν θα σε πειράξω».

«Και σήμερα πήγα στη Λάρισα με τον σύζυγο μου και στον δρόμο μας ειδοποίησαν να γυρίσουμε γρήγορα στο χωριό γιατί σκότωσε τον πεθερό μου. Είχε πάθει κάτι τώρα τελευταία, μάλλον είχε κάποια ψυχολογικά. Αυτός είχε κάποια πρόβατα, περίπου 30 και ο πεθερός μου είχε καμιά 200 και τον ενοχλούσε. Ήταν να μας κάνει το κακό», κατέληξε.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.