Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Είναι η Μαρίνα αδελφή της Μυρτάλης;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι υποψίες έχουν ξεκινήσει. Το παρελθόν στοιχειώνει τους πρωταγωνιστές και φέρνει στην επιφάνεια πολλά ερωτηματικά. Η Μαρίνα και η Μυρτάλη, οι δύο πολύ καλές φίλες, θα αναρωτηθούν εάν είναι αδελφές, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Είναι η Μαρίνα αδελφή της Μυρτάλης;

Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση. Θα είναι η Μαρίνα μία Βρεττάκου, ή η Μυρτάλη είναι υιοθετημένη; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις, εάν κάτι τέτοιο ισχύει;

Ο πανικός θα σκορπιστεί στη Μάνη. Η λύση, όμως, δε θα αργήσει να δοθεί και η αλήθεια θα έρθει στο φως. Όλα κρέμονται από μία κλωστή…

Συνδετικός κρίκος σε αυτή την ιστορία, θα είναι η Αντιγόνη. Η Αντιγόνη είναι η νέα γιατρός που έχει έρθει στο χωριό, με ένα παρελθόν αρκετά σκοτεινό. Η νέα αυτή ηρωίδα, θα πείσει τις δύο φίλες να κάνουν το τεστ DNA.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα πηγαίνει ένα δείγμα DNA στην Αντιγόνη, για να κάνει την εξέταση και να μάθει επιτέλους αν είναι αδελφές με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς.

Όλα αυτά συμβαίνουν, όσο η Μυρτάλη παραμένει φυλακισμένη στα χέρια του αδίστακτου απαγωγέα της. Όλοι έχουν κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί της, είναι, όμως, μάταιο.

Η πρωταγωνίστρια απαντάει κανονικά στα μηνύματα, για να μη δώσει στόχο. Φυσικά, η διαφορά στον τόνο της φωνής της και στα μηνύματα που στέλνει είναι τεράστια. Η Ιουλία αφήνει ένα ηχητικό μήνυμα στη Μυρτάλη και παραξενεύεται αρκετά από την απάντηση που παίρνει.

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

 

loading...