Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δύσκολη μέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

0 11

Τα Ζώδια Σήμερα 21 Αυγούστου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποιους αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους. Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε άμεσα το συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί. Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδερφο που σας κοντράρει. Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε το δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΙΧΘΥΣ: Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες.

Πηγή: oroskopos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More