Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δύσκολη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

9

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι.

ΖΥΓΟΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

Πηγή: oroskopos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More