Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο: Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του! Αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις του!

Πανικός επικρατεί για την υγεία του Λάκη Λαζόπουλου, με τον ηθοποιό να περνά αρκετά δύσκολες ώρες και να παίρνει εσπευσμένα μια απόφαση, που προκαλεί αρκετά μεγάλη ανησυχία.

Αρκετά έχουν ειπωθεί σχετικά με το ποια είναι η κατάσταση του αγαπημένου κωμικού από τη στιγμή, που έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού. Κανείς δε γνωρίζει αν πρόκειται για επιπλοκές του εμβολιασμού του, έστω μακροχρόνιες, ή κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ωστόσο η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για τον Λαζόπουλο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Λάκη Λαζόπουλου;
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, από όσα έχουν μεταφερθεί προς τα έξω από την πλευρά του ηθοποιού, με την υγεία του να περνά ένα σημαντικό κίνδυνο και τον ίδιο να αποφασίζει εκτάκτως να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρεται, ότι έχει αναβάλει όλες του τις παραστάσεις για τον χειμώνα, μέχρι να διαβεβαιώσει πως όλα πηγαίνουν καλύτερα στην υγεία του. Και μόνο αυτό, ωστόσο, φανερώνει μια ανησυχία, που σίγουρα δεν υπάρχει χωρίς λόγο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.