Δούρου: Της έκατσε… | yened.WordPress.com

0 10

Από τις 18/5 είχαμε γράψει πως :Δεν του έφτανε του Τσίπρα που η Δούρου τώρα που χαμπάρισε πως πάει για ήττα ιστορικών διαστάσεων κάνει ότι μπορεί για να μεγαλώσει την ζημιά και να ροκανίσει τον Τσίπρα …….

Η Δούρου το είχε δει το έργο. Ήξερε τι ερχόταν. Η μόνη «λεπτομέρεια» που ήταν πέρα από την άμεση επιρροή της Δούρου, για την επόμενη ημέρα, ήταν η παραίτηση του Τσίπρα. Ο Τσίπρας της έκανε το χατήρι γιατί κατά πάσα πιθανότητα η αλαζονεία του δεν άντεξε το στραπάτσο…

Την ώρα που οι σύντροφοι του, οι πρωτοκλασσάτοι του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν στα κανάλια πως δεν υπάρχει στρατηγική ηττα και άφηναν να εννοηθεί πως ο «μαχητής» θα γυρίσει το παιχνίδι μέχρι το φθινόπωρο ο Τσίπρας παραιτήθηκε, σήκωσε τα χέρια ψηλά, παραδόθηκε. Προκύρηξε εκλογές και στο κόμμα κατάλαβαν πως το έκανε γιατί δεν θα άντεχε τρεις τέσσερις μήνες με κομματική γκρίνια….Πήγε σε εκλογές για να μην αντιμετωπίσει ούτε το κόμμα του….

Ποιο είναι όμως το σχέδιο της Δούρου για την μετά Τσίπρα εποχή και γιατί έκανε τόσα πολλά που στα μάτια των περισσοτέρων φάνταζαν τουλάχιστον ακατανόητα;

Μα είναι πολύ απλό. Η Δούρου πέρασε στον δεύτερο γύρο, αν γράψει άλλες δεκα μοναδούλες και πάει γύρω στο 30 θα βγει και θα πει, εγώ σύντροφοι δεν λύγισα, ήμουν Αριστερή ως το τέλος, με τις συλλογικότητες, με τις μειονότητες, με όσους ήταν έξω από το συστήμα. Αλλά και εγώ τι να σας κάνω ρε σύντροφοι μόνη μου; Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε δεν το είδατε; Πλήρωσα τις ανεπάρκειες σας, χρεώθηκα τα λάθη σας, και ότι κέρδισα το κέρδισα μονάχη. Πάνω από το ποσοστό σας έχω άρα εγώ τραβάω κόσμο. Εσείς τον διώχνετε. Τώρα να μου πείτε και ευχαριστώ και σιγά σιγά να στείλουμε τον κουρασμένο που μας βούλιαξε για ξεκούραση….

Θυμηθέιτε αυτό που διαβάζετε στο yened.wordpress.com . Μετά το τέως πρωθυπουργός θα έρθει το συνέδριο και το τέως πρόεδρος.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.