Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ανατριχιαστικό αυτό που θα συμβεί την Δευτέρα στην εκπομπή της Κουτσελίνη

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Η ζωή τους έμεινε στη μέση… Πόσος πόνος σε μια φράση»

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την δολοφονία του επιτυχημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που βύθισε στο πένθος όλο το χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και τη οικογένεια του.

H παρουσία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι εδώ, άξια να προσφέρει στα παιδιά, όπως τόσο εκείνος λάτρευε!

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κλείσιμο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Ζήνα Κουτσελίνη,2.000 δωρεές και 151.400 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τον κόσμο στην μνήμη του, τα οποία θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ζήνα από τη Δευτέρα και καθημερινά όλη την εβδομάδα ζητούσε από τον κόσμο να τιμήσει τον αγαπημένο συνεργάτη της, που αγαπούσε τα παιδιά και να συνδράμει με ένα μήνυμα ή με μια κλήση ενισχύοντας το “Χαμόγελο”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η αγαπημένη σύζυγος του Γιώργου Στάθα, αλλά και ο μονάκριβος γιος του, Δημήτρης μίλησαν για πρώτη φορά και ζήτησαν από τον κόσμο να συνεισφέρει στην προσπάθεια προκειμένου να φτιαχτεί το πολυιατρείο του “Χαμόγελου”

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

“Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος…”, είπε μεταξύ άλλων η Στάθα, ενώ ο Δημήτρης τόνισε χαρακτηριστικά:

“Αυτό που γίνεται θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά…Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά”.

Σήμερα η Ζήνα έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο fb κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιώργο και ευχαριστώντας τον κόσμο που με την προσφορά του τίμησε τη μνήμη του.

“Από χθες σκέφτομαι πως να σας ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που καταφέρατε στη μνήμη του Γιώργου μας. Συγκεντρώθηκαν 155000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε και επίσημα το τελικό ποσό. Ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και τα εκατοντάδες μηνύματα που έπαιρνα και θέλατε να του ανάψετε ένα κεράκι για το φευγιό του. Να νιώσετε πως είστε κοντά του στο τελευταίο του ταξίδι. Να είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι του ΑΕΤΟΥ στον ουρανό.

Είχαμε την ευλογία να πετύχουμε το ακατόρθωτο και μόνο ο Γιώργος μας από εκεί ψηλά θα έδινε σινιάλο με το σκεπτικό του βλέμμα να ολοκληρωθεί το Πολυιατρείο όπως το οραματίστηκε ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος στη μνήμη του Γιώργου μας!

Είναι μερικές στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στις πράξεις των ανθρώπων, στις πράξεις σας. Έτσι ήταν και ο Γιώργος. Των πράξεων, χωρίς πολλά λόγια. Βοηθούσε με όποιο τρόπο μπορούσε τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Πολλές φορές αγανάκτησε τηλεοπτικά για την αδιαφορία φορέων της πολιτείας, μίλησε με ένταση και δικαίωσε όσους ένιωθαν μόνοι και απροστάτευτοι. Πάντα μου λέγατε επιτέλους υπάρχει και η δική μας φωνή στην τηλεόραση. Η φωνή του πολίτη που αρνείται να επαναπαυτεί σε όσα κάποιοι του επιβάλλουν. Μπροστά στα παιδιά και την ανημπόρια τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υποκλινόταν. Ήθελε να τα προστατέψει. Να βρει τρόπο να γίνει η καρδιά τους χαρούμενη και να τους φωτίσει αλλιώς.
Η σύζυγος του Στάθα και ο γιος του Δημήτρης παρέδωσαν μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας κάνοντας έκκληση να συγκεντρωθεί το ποσό.

Η ζωή τους έμεινε στη μέση… Πόσος πόνος σε μια φράση. Ο Γιώργος τους, ο Γιώργος μας, ο Γιώργος όλων τελικά έκανε το θαύμα του. Είναι τα μάτια του που εκπέμπουν τόση ζεστασιά, είναι η στάση του σώματος του που δείχνει σιγουριά, είναι το φως της καλοσύνης του που εκπέμπεται παντού. Γιώργο σου υποσχόμαστε πως ο φάρος των ματιών σου θα μας δίνει πάντα τη σοφία σου. Ξέρεις εσύ να μας μαλώνεις και να μας μαζεύεις από τυχόν λάθη μας. Δεν είναι εύκολο… Τη Δευτέρα στην εκπομπή θα σε σηκώσουμε ψηλά ΑΕΤΕ μας… Για πάντα θα είσαι ο δικός μας ΑΕΤΟΣ”, έγραψε η παρουσιάστρια.

https://www.facebook.com/zinafrauzina.koutselini/posts/1885327301621524

zinapost.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.