Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάϊν: Η Λυδία στην Αθήνα θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το κοριτσάκι της μανούλας του της Καρολάϊν

Η οικογένεια της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της κατέθεσε σήμερα και επίσημα αίτημα για ν’ αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

O δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάϊν, κ. Θανάσης Χαρμάνης, κατέθεσε σήμερα το πρωί από την πλευρά της μητέρας της αδικοχαμένης κοπέλας αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Το αίτημα κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, τονίζοντας πως η Αλόννησος είναι καταλληλότερο περιβάλλον για τη μικρή Λυδία.

 

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν, διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης, δήλωσε συγκλονισμένος από την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού, στην οποία αναφέρεται ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. «Μέχρι χθες το βράδυ, οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του πιλότου που ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δράστη προτείνουν να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή τον μισό χρόνο να ζει το παιδί στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόννησο.

loading...