Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Διαγωνισμός χωρίς τον ντελιβερά της καρδιάς μας γίνεται; Τάκης ο άχαστος’!

GNTM Spoiler: Αυτά είναι αγαπητοί φίλοι. Να δούμε και κάτι αληθινό ντε…όχι όλα τα τυποποιημένα κορμιά. Να δούμε αληθινά παιδιά. Και επιτέλους ήρθε ο μοναδικός

Ο Τάκης ο ντελιβεράς Ο ΆΧΑΣΤΟΣ από το Χαϊδάρι, που κάκιστα αποκλείστηκε στο bootcamp του περσινού GNTM, ήταν το πιο αληθινό troll που είδαμε ποτέ σε ελληνικό ριάλιτι.

Διαγωνισμός χωρίς τον ντελιβερά της καρδιάς μας γίνεται;

Το φετινό GNTM λένε ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από τα προηγούμενα. Αλλά λείπει κάτι για να γίνει ΤΟΠ. Πάει το μυαλό σας που. Μας φυσικά στον ανθρωπο που άλλαξε την ιστορία του διαγωνισμού. Τον Παναγιώτη Χήρα, ή Τάκης ο Άχαστος, όπως μάς συστήθηκε στην πρώτη του audition. Ο Τάκης προφανώς δεν είναι το κλασσικό model material, που ψάχνει η κριτική επιτροπή του GNTM. Επίσης, δεν είχε καμία, μα καμία σχέση με το χώρο της μόδας.

Ωστόσο, ότι πέρσι κατάφερε να μπει μέσα την πρώτη φορά και να αποσπάσει τέσσερα ‘ΝΑΙ’. Ένα επίτευγμα, που ακόμη και επαγγελματίες του χώρου δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Να είναι εκτός με 4 ΝΑΙ;

Δήλωσε συμμετοχή, πήρε τα τέσσερα αρχικά ‘ναι’ των κριτών και έδειξε ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν και ο πρώτος κερδισμένος του περσινού GNTM, μιας και ο σκοπός του ήταν να αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη και να ασχοληθεί μετέπειτα με χιουμοριστικό online περιεχόμενο, όπως είπε. Το πέτυχε.

Άσε που είναι από τους πιο διάσημους ντελιβεράδες της Αθήνας. Αν μιλάμε για trolls στην ελληνική tv, τότε σίγουρα ο ‘Τάκης ο Άχαστος’ ήταν από τα πιο αληθινά και ευχάριστα που έχουμε δει.

Ο Τάκης ήταν troll στο GNTM. Ήταν, όμως, αυθεντικότατο troll. Όπως είπε και ο ίδιος στο πρώτο επεισόδιο που τον είδαμε, εργάζεται (και συνεχίζει και τώρα) ως ντελίβερι στο Χαϊδάρι, ενώ έχει εξελιχθεί σε έναν αστικό μύθο της περιοχής. Ο σωματότυπός του, το μαλλί, αλλά και τα γυαλιά που αποτελούν το φετίχ του, σε κάνουν όσο να ‘ναι να τον θυμάσαι.

Το όλο θέμα του GNTM το πήρε στην πλάκα, αλλά παραλίγο να φτάσει μέχρι το σπίτι του ριάλιτι. Κι εκεί θα ήταν πραγματικά που θα έβαζε ‘φωτιά’, αφού θα ήταν ο πιο διαφορετικός ανάμεσα στους 20 συγκατοίκους. “Κανείς δε χάνει μαζί μου, γι’ αυτό μου έχει κολλήσει από μικρός το παρατσούκλι ‘άχαστος’”.

Το στιλ ντυσίματος, αλλά και ο τρόπος του, θα έλεγε κανείς πως θυμίζουν χαρακτήρα από το video game ‘Grand Theft Auto‘. Το γεμάτο τατουάζ σώμα του ενισχύει αυτό το χαρακτηρισμό. Είναι λες και τον απήγαγαν κάποιες άγνωστες δυνάμεις από μια παραλία της Καλιφόρνια και τον προσγείωσαν στη λαϊκή γειτονιά του Χαϊδαρίου.

Όσον αφορά την εμπειρία του στο GNTM, ο Τάκης ο Άχαστος δεν έχει αυταπάτες. “Το έζησα σαν την πενταήμερη στην πισίνα. Ήξερα ότι μέχρι εκεί θα φτάσω. Μπήκα μέσα, το ευχαριστήθηκα κι εγώ και οι άλλοι και τελείωσε το παραμύθι”.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.