Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Διάγγελμα προς τους ψηφοφόρους του ο Ντάφυ!

Survivor 4 Spoiler (21/04): Την Τρίτη απολαύσαμε ένα συναρπαστικό αγώνα με τους Μπλε να κερδίσουν την μάχη της 2ης ασυλίας. Σωστή για μια ακόμα φορά η εκτίμηση μας για την νίκη της Μπλε ομάδας.

Αλλά σήμερα όλοι περιμένουν με αγωνία αν θα φύγει ο Άλεξ  ή ήρθε η ώρα του Τριαντάφυλλου;

Είπε πολλα τις τελευταίες ημέρες και δείχνει ότι θέλει να φύγει από το νησί γιατί όπως είπα δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του.

Εντάσεις και πολύ ίντριγκα με δηλώσεις των παιχτών για την αποχώρηση και τους προτεινόμενους.

Αλλά ο Τριαντάφυλλος έβγαλε διάγγελμα στο κοινό του να μην τον στηρίξει.

Το πιστεύει πραγματικά ή το λέει έτσι. Απορία

Αλλά τόσο καιρό γιατί δεν το είπε σε άλλες πιο εύκολες ψηφοφορίες. Τι άλλαξε από τότε;

Από εξακριβωμένες πληροφορίες οι πιστοί του στα κοινωνικά δίκτια ήταν ενεργοί στο 100% για να του χαρίσουν ακόμα μια παραμονή.

Ο Νταφυ πάει με αυτό που ,λέει ο λαός: Τραβάτε με και ας κλαίω. Κάτι τέτοιο μας δείχνει.

Σύντομα θα ξέρουμε πόσο αλήθεια ή ψέματα ήταν οι δηλώσεις του.

Αλλά το συνεχίζει περισσότερο

Ποιος αποχωρεί;

Λογικά για μια ακόμα φορά ο τραγουδιστής θα την γλυτώσει και θα μεγαλώσει το ρεκόρ του με 8 φορές προτεινόμενος. Ο Ασημακό τελευταία είναι πεσμένος και δεν έχει την ίδια θετική εικόνα όπως τον πρώτο καιρό. Αλλά τι να πούμε για τον Άλεξ, τότε, που από μυστικές ψηφοφορίες και μια δική μας πρόσφατα, το κοινό θέλει πραγματικά πάρα πολύ να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν για να μείνει ο Ασημακό, το κοινό του Τριαντάφυλλου ξέρει ότι ο Ντάφυ δεν εννοεί αυτά που λέει, και θα τον στηρίξουν ξανά, και ο Άλεξ δεν έχει από που να πιαστεί. Κοινό δικό του έχει πολύ μικρό, και οι ψηφοφορίες που τρέχουν τον δίνουν τελευταίο με μεγάλη διαφορά.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...