Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δημήτρης και Ανέστης συνεργάζονται ξανά κάτω από την μύτη του Κωνσταντίνου

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Σε νέες περιπέτειες θα μπλεχτούν οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ένα νέο κύκλωμα ναρκωτικών θέτει σε κίνδυνο το έργο της αστυνομίας, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης έχει φτάσει στη Μάνη και προσπαθεί να οργανώσει από την αρχή το εγκληματικό του σχέδιο.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Δημήτρης και Ανέστης συνεργάζονται ξανά κάτω από την μύτη του Κωνσταντίνου

Ο Δημήτρης και ο Ανέστης συνεργάζονται ξανά, κάτω από την μύτη του Κωνσταντίνου. Διακινούν ναρκωτικά και ουσίες, αποκτώντας τεράστια κέρδη. Αυτό το νέο κύκλωμα ναρκωτικών στην γη της ελιάς, αποπροσανατολίζει τον Κουράκο.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος, ο οποίος του υπόσχεται πως τα νέα τους “χτυπήματα” θα φέρουν πολλά κέρδη στην οργάνωση. Αυτό που δε γνωρίζουν οι ισχυροί άντρες είναι πως πίσω τους κρύβονται άλλοι που “σκάβουν τον λάκκο τους”.

Όλοι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν, την ίδια στιγμή που ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος ετοιμάζουν το επόμενό τους χτύπημα στην μικρή αυτή κοινότητα.

Ο Δημήτρης και ο Ανέστης συνεχίζουν να λειτουργούν υποχθόνια. Θα ανακαλύψει ο Κωνσταντίνος τις παράνομες ενέργειές τους; Μήπως αυτή θα είναι η αρχή του τέλους του Δημήτρη; Μία ακόμη εντολή παραβιάστηκε και ο κίνδυνος είναι τεράστιος για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.