Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Δεν σε πιστεύω. Εσύ ήρθες εδώ, εσύ προσπαθείς να τον πάρεις πίσω»

0 52

Υπό το καθεστώς του τρόμου και της απόγνωσης, η Ολγα, η καλή φίλη, θα μεταλλαχτεί σε φαρμακερή οχιά που θα χύσει αδίστακτα το δηλητήριό της. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα. Η Ολγα δεν μπορεί πλέον να εμπιστεύεται κανέναν. Γι’ αυτό κιόλας δεν είπε σε κανέναν ούτε τη διεύθυνση της θείας της στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει κρυφά με το παιδί. Αυτό που επιδιώκει με λύσσα είναι να απομακρύνει εντελώς το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης του Αλεξ με την Αννα. Θέλει να είναι σίγουρη ότι Αννα και Αλέξανδρος δεν έχουν πλέον καμιά σχέση μεταξύ τους κι έτσι η κόρη της δεν θα ξανακινδυνεύσει. Ετσι, η Ολγα θα αρχίσει να παραποιεί διαρκώς την αλήθεια στην Αννα και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει το ζευγάρι σε διένεξη. Μόλις βλέπει ότι κάτι πάει να γίνει, δεν θα διστάσει να πάει κρυφά και να της πει: «Ο Αλεξ σε κοροϊδεύει. Πότε δεν τον εκβίασαν. Συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις από αυτόν». Η Αννα της λέει ότι ο Αλέξανδρος την προσέγγισε, αλλά η Ολγα με πονηριά τής απαντάει: «Δεν σε πιστεύω. Εσύ ήρθες εδώ, εσύ προσπαθείς να τον πάρεις πίσω κι αυτός απλά κάνει το κέφι του μέχρι να ξαναφύγεις».

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More