Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δήλωση – βόμβα του εφοπλιστή Λασκαρίδη κατά Μητσοτάκη: «Έχουμε χεσ…νο τον πρωθυπουργό»!

Με μία οργισμένη δήλωση για το περιβάλλον της επιχειρηματικότητας που έχει δημιουργήσει ο Κ. Μητσοτάκης και στην άλλοτε εδραζόμενη στην Ελλάδα, ελληνική Ναυτιλία, ο εφοπλιστής και εθνικός ευεργέτης Πάνος Λασκαρίδης μιλάει «έξω από τα δόντια» για το πως ο εφοπλιστικός κόσμος βλέπει τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα ο Π.Λασκαρίδης σε δημοσιογραφική έρευνα του οργανισμού EIC (European Investigative Collaboration) με τίτλο «Black Trail» για τις παραβιάσεις των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας από εφοπλιστές, που φιλοξένησε δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά:

«Οι εφοπλιστες δεν χρειαζονται την κυβερνηση, το υπουργειο την ΙΜΟ (International Maritime Organisation) και τον πρωθυπουργο», δηλωσε, συμπληρωνοντας μαλιστα οτι «εχουν χε..ενο τον πρωθυπουργο, γι’ αυτους δεν εχει καμια χρησιμοτητα. Γιατι; Επειδη η ναυτιλια δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα. Δεν υπαρχει κατι που μπορει να κερδισει ενας πλοιοκτητης στην Ελλαδα. Δεν υπαρχουν φορτια, δεν υπαρχουν ναυλοσυμφωνα, τιποτα στην Ελλαδα».

Ο Πάνος Λασκαρίδης κατέληξε λέγοντας ότι: «Μόνο τα γραφεία των πλοιοκτητών είναι στην Ελλάδα. Το 80% των πλοίων τους έχουν ξένη σημαία. Δεν τους νοιάζει η ελληνική σημαία».

Το βίντεο τέθηκε υπόψιν του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος «κατάπιε τη γλώσσα του» και δεν ήξερε τι να απαντήσει.

Ο Πάνος Λασκαρίδης είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη και Υποναύαρχος επί τιμή του Πολεμικού Ναυτικού.

Τον περασμένο Μάρτιο, επέβη επί της Φρεγάτας (Φ/Γ) «ΕΛΛΗ», η οποία πραγματοποίησε δοκιμαστικό πλου στον Σαρωνικό κόλπο, στο πλαίσιο της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος «ΚΥΚΝΟΣ ΙΙ».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε την προμήθεια και αντικατάσταση τεσσάρων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στη φρεγάτα, δωρεά του Πάνου Λασκαρίδη.

Ο Πάνος Λασκαρίδης δώρισε τον Δεκέμβριο του 2019 στο ΠΝ δύο σκάφη, το σκάφος ΑΤΛΑΣ-1 και το σκάφος ΗΡΑΚΛΗΣ, το οποίο παραδόθηκε περί τα τέλη Ιουνίου 2020.

crashonline.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.