Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δήλωση ‘βόμβα’ από τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η νέα σελίδα στη ζωή του και η άγνωστη πλευρά του δημοσιογράφου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες μια σταθερά της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας εν γένει, αλλά μια δήλωσή του προκάλεσε απορίες σχετικά με το μέλλον του.

Ο παρουσιαστής, με βάση μια παρατήρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Ενώπιος Ενωπίω» για έλλειψη τηλεοπτικού χιούμορ, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας και για την χαλαρή του πλευρά.

Ο… άλλος Χατζηνικολάου
Ειδικότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σου πω τώρα κάτι, με συγχωρείς… Στο πρόσωπο σου θα απαντήσω σε δεκάδες φίλους που μου λένε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή τι περιμένετε; Να βγω στο δελτίο ειδήσεων και την ώρα που ξεκινάμε λέγοντας πόσους διασωληνωμένους έχουμε, πόσους νεκρούς είχαμε την μέρα που πέρασε και το επόμενο θέμα είναι το δυστύχημα αι το μεθεπόμενο η δολοφονία, εγώ να κάνω χιούμορ;».

«Θεωρώ ότι αν κάτσει κάποιος μαζί σου σε ένα τραπέζι, οι ατάκες που λες είναι ατάκες σεναριογράφου για κωμωδία! Και επειδή ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν υπερβολικό, μόνο αυτοί που ξέρουν μπορούν να με καταλάβουν. Είναι άδικο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου και το υπογράφω» τόνισε με νόημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχεις δίκιο, γιατί έχω και άλλους ρόλους και πρέπει ανάμεσα σε αυτούς να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν έχεις δίκιο. Αν όμως κάποια στιγμή αργότερα, σε δύο ή πέντε χρόνια, αν και δεν το σκοπεύω άμεσα, εγκαταλείψω τις ειδήσεις, θα δείτε έναν άλλον Νίκο. Αυτό είναι βέβαιο» αποκρίθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλάζοντας θέμα στη συζήτηση.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.