«Γυρίζω στην Όλγα!» – Γιατί ο Άλεξ εγκαταλείπει την Άννα

0 34

Το σατανικό σχέδιο του Τόνυ να χωρίσει την Αννα από τον Αλεξ προχωράει. Με «καλό» σύμβουλο τη Μάργκω, ο Τόνυ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Αλεξ και τον χτυπάει ανελέητα. Η ώρα που το ζευγάρι θα χωρίσει και μάλιστα με πολύ επώδυνο τρόπο έφτασε, καθώς ο εκβιαστής φτάνει τα πράγματα στα άκρα.
O Aλεξ έχει να κάνει πλέον με τον χειρότερο εκβιασμό που θα μπορούσε να υποστεί και αυτός δεν είναι άλλος από τη μικρή του κόρη. Είναι πια ξεκάθαρο ότι η ζωή της μικρής βρίσκεται στα χέρια του και στο τι θα αποφασίσει. Ετσι, κάτω από τις απειλές για τη ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί από την Αννα. Την ίδια στιγμή, ο Αλεξ αποφασίζει ότι αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνος του και θα πρέπει τουλάχιστον να ενημερωθεί η μητέρα του παιδιού. Οταν όμως μιλάει στην Ολγα, αυτή πανικοβάλλεται αφού μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της.

Παράλληλα, ο Θεοχάρης γίνεται έξαλλος με όσα μαθαίνει για τον Αλεξ, καθώς η Βέρα μην μπορώντας άλλο να κρατήσει μυστικό τις νέες αποκαλύψεις, του λέει ότι η Τατιάνα υποψιάζεται ότι ο Αλεξ έχει συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Ο Θεοχάρης αρχίζει και πάλι τους άγριους καβγάδες με την Αννα, κάτι που δεν αντέχει πια ο Αλεξ και που «διευκολύνει» την απόφασή του να απομακρυνθεί από την Αννα.

Στο μεταξύ, έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα, να κρατάει αποστάσεις από την κοπέλα και να δείχνει ψυχρός απέναντί της, κάτι που βάζει την Αννα σε μεγάλη ανησυχία.  Ωστόσο η κοπέλα, που δεν μπορεί να πάει το μυαλό της στο χειρότερο, βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Αλεξ, όπως τη στάση του πατέρα της, τις πρόσφατες ταλαιπωρίες που πέρασε και άλλες αιτίες που κάνουν τον Αλεξ να υποφέρει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν μπορεί να της πει την αλήθεια.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ και το tv-24.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.