Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Γυρίζει την μπιφτέκα ο Αλέξης Παππάς-Γελούν και τα…σαλάχια στον Άγιο Δομίνικο! Τρίζει η καρέκλα του Τριαντάφυλλου!

Οι ομάδες πλέον είναι διαφορετικές. Διαφορετικές λοιπόν θα αρχίσουν να είναι και οι κλίκες που σίγουρα θα διαμορφωθούν εκ νέου. Στον φετινό κύκλο του Survivor έχουμε δει ανθρώπους να αλλάζουν πολλές φορές συμπεριφορά και παρέες που πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα. Ένας από αυτούς είναι και……

ο Αλέξης Παππάς ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα στο να αλλάζει τις παρέες σαν τα πουκάμισα.

Είναι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει τη στρατηγική του πασπαρτού, καθώς έχει αποφασίσει πως θα πηγαίνει μόνιμα με την πλευρά του δυνατού, γιατί μόνο έτσι θα παραμείνει στο παιχνίδι. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος, αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του Κρις Σταμούλης, ο οποίος ήταν αρκετά κοντά του για ένα μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης Παππάς είναι από τα άτομα που βλέπουν το συμφέρον τους και δρουν με βάση αυτό. Έχει επιλέξει τη δική του στρατηγική και πορεύεται βάσει αυτής, κάτι που όπως φαίνεται έχει αποδώσει μέχρι στιγμής.

Το γεγονός ότι τάχθηκε υπέρ του Τριαντάφυλλου ήταν για το συμφέρον του ίδιου και της ομάδας του, καθώς πιστεύει πως ο Τριαντάφυλλος είναι αρεστός στο κοινό. Επομένως και εκείνος θα ήταν από τη στιγμή που θα τον υποστήριζε.

Τώρα όμως με τη νέα τάξη πραγμάτων, οι πιο δυνατοί παίκτες στην Κόκκινη ομάδα δεν είναι ο Τριαντάφυλλος και έτσι θα δούμε σίγουρα τον Αλέξη να αλλάζει ρότα.

Προβλέπεται μεγάλο “γύρισμα μπιφτέκας” για ακόμα μία φορά! Ήδη στο παρακάτω βίντεο που κοινοποίησε ο ΣΚΑΪ βλέπουμε την αρχή της αλλαγής του!

Δείτε και μόνοι σας:

Διαβάστε περισσότερα

loading...