Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος βάζει στόχο τα εγγόνια της Κάτιας – Το σατανικό σχέδιο!

23


Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Έχουμε καρέ καρέ το σατανικό σχέδιο του Νίκου ο οποίος βάζει στο στόχο τα εγγόνια της Κάτιας. Τι θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1;

Το σχέδιο δολοφονίας της Κάτιας αποτυγχάνει για μια ακόμη φορά, αλλά ο Νίκος καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τις κατηγορίες και να γίνει και πάλι σκιά της. Την ίδια ώρα η κόρη του Κλειώ μαθαίνει τα πάντα για εκείνον.

 

Η Μάρθα είναι με τη Ρένα για να έχει άλλοθι και περιμένει να ακούσει νέα από το Νίκο που καραδοκεί κρυμμένος στο σπίτι των Μακρήδων για να σκοτώσει την Κάτια. Η Ρένα αρχίζει να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα είχε οργανώσει την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας και τη δική του ενοχοποίηση και το λέει στον Φώτη που κάνει ευθεία επίθεση στη Μάρθα. Η Μάρθα πανικοβάλλεται μην τυχόν και μιλήσει ο Νίκος για τη συνεργασία τους. Στην προσπάθειά της να ελέγξει την κατάσταση, δίνει στη Μαρίνα τον φάκελο με τα ενοχοποιητικά εις βάρος του στοιχεία, για να πείσει πως προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Ο Νίκος το παίζει θύμα και προτείνει μια συμφωνία στον αστυνόμο, αφού του αποκαλύπτει ότι τη Νάντια Πετρίδου την αποκαλούν και Μαρίνα. Η είδηση αυτή προκαλεί νέο κύκλο ανακρίσεων. Ο αστυνόμος ζητάει από τη Μαρίνα να δώσει δείγμα του δακτυλικού της αποτυπώματος κι αυτή αρνείται για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Λίγο αργότερα η Κάτια συγκρούεται με τον αστυνόμο στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Νίκο στην φυλακή αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο αστυνόμος κάνει συμφωνία με τον Νίκο

Ο αστυνόμος πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά μέσω του Νίκου μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μάθει τι ενώνει τη Μαρίνα και την Κάτια και μαζί την αλήθεια, κλείνει μαζί του συμφωνία και τον αφήνει ελεύθερο. Αυτό τρομάζει τις δύο γυναίκες που νιώθουν πάλι την απειλή του. Ομως, ο Νίκος ξέρει να ασκεί μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο και χρησιμοποιεί κάθε μέσο γι’ αυτό. Είναι αδίστακτος και δεν σταματάει πουθενά. Οταν η Κάτια πάει να πάρει από το σχολείο τα εγγόνια της, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνη και ότι παρακολουθείται από τον Νίκο. Η γυναίκα τρομάζει βλέποντάς τον έξω από το σχολείο που πάνε τα παιδιά της Ελλης και φοβάται ότι για μια ακόμη φορά ετοιμάζει κάτι κακό.

Οι απειλές του Νίκου εξακολουθούν να τρομοκρατούν την Κάτια και τη Μαρίνα. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Κλειώς απέναντι στον πατέρα της έχει αρχίσει να κλονίζεται καθώς πλέον έχει στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία για τα όσα έχει κάνει, ενώ η Μάρθα επιμένει στα ύπουλα σχέδιά της χειραγωγώντας τον Νίκο που δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης του.

Πηγή: youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More