Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Ρένα δίνει μάχη για την ζωή της

16


Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Κάτια και η Μαρίνα είναι επιτέλους μαζί, αυτή τη φορά σα μάνα και κόρη! Η Μάρθα καταφέρνει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων, αφού χάρη σ’ εκείνη η Κάτια επέστρεψε ασφαλής.

Στο μεταξύ ο Νίκος καταφέρνει να το σκάσει και η αστυνομία τον αναζητά.

Η Ιωάννα φεύγει από το σκάφος πληγωμένη, ενώ ο Μιχάλης νιώθει ενοχές απέναντί της και της προτείνει να πάει να μείνει στο σπίτι που προοριζόταν για να μείνουν μαζί. Ο Χατζής, μαθαίνοντας πως ο γάμος Μιχάλη – Ιωάννας ναυάγησε, ανησυχεί σοβαρά για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Μαρίνα. Η Έλλη ανακοινώνει στον πατέρα της πως είναι έγκυος από τον Χατζή και πως σκέφτεται να το κρατήσει.

Η υγεία της Ρένας έχει μια ανησυχητική τροπή και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να της πάρουν πρόωρα το παιδί για να κάνει η ίδια άμεσα την επέμβαση.

Στη συνέχεια θα δούμε την Ρένα να ετοιμάζεται να γεννήσει και να είναι όλοι δίπλα της, ενώ πόνοι πιάνουν και την Ιωάννα, η οποία ξεκινάει μόνη της για το μαιευτήριο.

Η Ρένα φέρνει στον κόσμο το κοριτσάκι της, ενώ η Ιωάννα φτάνει στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση μετά το ατύχημα….

Την ίδια στιγμή που ο Μιχάλης κι η Ιωάννα προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλίψη τους για το χαμό του μωρό τους, η Ρένα έρχεται για πρώτη φορά σ΄ επαφή με το δικό της μωρό.

Η Ρένα είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη για να σώσει τη ζωή της καθώς η υγεία της είναι σε κρίσιμο στάδιο.

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More