Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα απάγει το Νίκο! Άγριο ξύλο…

34


Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Μάρθα απάγει το Νίκο! Άγριο ξύλο στην σειρά του ΑΝΤ1! Τι θα δούμε;

Την ώρα που η Κάτια και η Μαρίνα πιστεύουν ότι πλέον έχουν γλιτώσει από τον Νίκο, η Μάρθα φροντίζει να τον βοηθήσει, ώστε να τον ξαναφέρει στον δρόμο τους.

Ο Νίκος συλλαμβάνεται και ο εφιάλτης για την Κάτια και τη Μαρίνα φαίνεται πως τελειώνει. Τουλάχιστον δεν θα ανησυχούν μήπως εμφανιστεί ξανά μπροστά τους. Ομως αυτός δεν είναι ο μόνος τους εχθρός. Η Κάτια μιλά ανοιχτά στη Μάρθα, καθώς μπορεί πλέον να καταλάβει τις προθέσεις της, και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας, που θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Η Μάρθα εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά, ώστε να πετύχει τον στόχο της: να απομακρύνει τη Μαρίνα από την Κάτια. Ξέρει ότι ο μόνος σύμμαχός της αυτή τη στιγμή, με τον οποίο έχουν κοινό συμφέρον, είναι ο Νίκος. Ετσι του εξασφαλίζει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους.

Την ίδια ώρα ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, τη φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο. Η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπισή του και αναρωτιέται πώς μπορεί να έγινε αυτό. Παράλληλα, ο Κωστής προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει. «Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κινδύνευες κι εσύ. Δεν το καταλαβαίνεις;» της λέει, όμως εκείνη νιώθοντας προδομένη του ζητά να χωρίσουν. «Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε μεταξύ μας. Τελειώσαμε», του ανακοινώνει.

Η Μαρίνα φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της

Η Μάρθα νιώθει ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται και ζητά από τον Νίκο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην προδώσει το μυστικό της Μαρίνας για το ποια πραγματικά είναι. «Εσύ δεν θα μιλήσεις κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω από εδώ. Και τότε κάνε ό,τι θέλεις με την Κάτια», του λέει. Ολοι ανησυχούν ότι η πραγματική ταυτότητα της κοπέλας υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί. Την ίδια στιγμή ο Νίκος δέχεται σφοδρή επίθεση μέσα στη φυλακή. Δεν μπορεί να αντισταθεί, καθώς αιφνιδιάζεται. Τα χτυπήματα είναι πολύ δυνατά και τον ρίχνουν αναίσθητο.

Όλο το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη, στο TV24 που κυκλοφορεί!

Πηγή: youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More