Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ένας θάνατος φέρνει το τέλος της σχέσης Μιχάλη – Ιωάννας

11


Το τέλος στη σχέση του Μιχάλη και της Ιωάννας γράφεται με τον χειρότερο τρόπο. Ένας θάνατος είναι αυτός που τελικά θα τους χωρίσει..

Από σήμερα στις 22:00 το βράδυ ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει νεά επεισόδια της δραματικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στα προσεχή επεισό­δια της σειράς του ΑΝΤ1 αναμένεται να συγκλονίσει τους ήρωες και τους τηλεθεατές της σειράς.

Το τέλος στη σχέση του Μιχάλη και της Ιωάννας γράφεται με τον χειρότερο τρόπο. Ένας θάνατος φέρνει το τέλος της σχέσης τους και η Μαρίνα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη αυτή κατάσταση…

Ποιος πεθαίνει και γιατί αυτός ο θάνατος οδηγεί το ζευγάρι στον χωρισμό;

Όλα ξεκινούν όταν η Ιωάννα αισθάνεται έντο­νους πόνους στην κοιλιά και παίρνει την απόφαση να πάει μό­νη της στο μαιευτήριο δίχως να ειδοποιήσει κανέναν.Όμως ένα ατύχημα που συμβαίνει στον δρόμο επηρεάζει την κατάσταση της. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί κρίνουν πως η κατάσταση της υγείας της κοπέλας και του μωρού της είναι κρίσι­μη.

Έτσι, τη μεταφέρουν εσπευσμένα στα επείγοντα και στη συ­νέχεια στο χειρουργείο. Παράλληλα, ο Μιχάλης ενημερώνεται για όσα έχουν συμβεί και σπεύδει αμέσως εκεί.

Οι ώρες περ­νούν και η αγωνία του νεαρού κορυφώνεται. Λίγο μετά, οι για­τροί ανακοινώνουν στον Μιχάλη πως έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν το μωρό στο ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Η είδηση αυτή γονατίζει τον νεαρό, ο οποίος νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Σε κατάστα­ση σοκ, όμως, βρίσκεται και η Ιωάννα, η οποία όταν ανακτά τις αισθήσεις της ενημερώνεται για το τραγικό αυτό γεγονός.

Τόσο εκείνη όσο και ο Μιχάλης προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλί­ψη τους για τον χαμό του παιδιού τους. Εκείνος, μάλιστα, προ­σπαθεί να συμπαρασταθεί και να στηρίξει την Ιωάννα.

Μόλις η Μαρίνα μαθαίνει το δυσάρεστο αυτό νέο, σπεύδει στο πλευρό του Μιχάλη για να τον βοηθήσει. Οι μέρες περνούν και η Ιωάν­να παίρνει εξιτήριο, ενώ ο Μιχάλης παλεύει να ξεπεράσει τις τύψεις του για την απώλεια του παιδιού του και η Μαρίνα φαίνε­ται πως είναι π μοναδική πού μπορεί να τον βοηθήσει.

Από την άλλη, η Ιωάννα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλ­λη από το να φύγει μακριά από όλους και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Στο μεταξύ η Μαρίνα και ο Μιχάλης έρχονται ολο­ένα και πιο κοντά. Όμως ο πόνος που αισθάνεται ο νεαρός 6εν τον αφήνει να της ανοιχτεί όπως παλιά.

Πηγή: Mytv

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More