Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γρεβενά: Μητέρα αποκοιμήθηκε δίπλα στο μωρό της – Όταν ξύπνησε, ήταν νεκρό

Τραγωδία στα Γρεβενά, με ένα μόλις 35 ημερών βρέφος που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσοκομείο, από άγνωστη αιτία ως τώρα.

Τελικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τις πρωινές ώρες της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν. Αμέσως διατάχθηκε έρευνα για τα αίτια θανάτου του παιδιού, «φως» στα οποία αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Κοζάνη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, το βρέφος εισήχθη την Κυριακή στο νοσοκομείο, έχοντας πυρετό λίγο κάτω από 39 και μετά από την αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί, η κλινική του εικόνα ήταν άριστη.

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, η νοσηλεύτρια που μπήκε στο δωμάτιο, εντόπισε το βρέφος χωρίς αναπνοή και νεκρό. Στο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του η οποία πιστεύοντας ότι το παιδί της ήταν καλύτερα στην υγεία του, όπως της έλεγαν οι γιατροί, αποκοιμήθηκε στο πλάι του. Σημειώνεται ότι την δεύτερη ημέρα, ο πυρετός που είχε εκδηλώσει το βρέφος είχε πέσει κάτω από 38, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το νοσοκομείο Γρεβενών ο κ. Γιαννάκος.

«Όταν η νοσηλεύτρια είδε το παιδί χωρίς αναπνοή, κάλεσε τους γιατρούς οι οποίοι επενέβησαν αμέσως και ακολούθησαν το πρωτόκολλο. Έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν στη ζωή, κάνοντας ΚΑΡΠΑ και το διασωληνώσαν, ωστόσο το παιδί δεν επανήλθε», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.