Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δέχθηκε πρόταση να κατέβει στις εκλογές – Η αντίδρασή του

13

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν έχει μάθει να «μασάει» τα λόγια του και ότι τον ενοχλεί το λέει αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά «Το τατουάζ», στους γιους του ενώ μια ερώτηση τον έκανε να τα πει έξω «από τα δόντια».

«Το τατουάζ για να πάει δεύτερη χρονιά σημαίνει ότι έκανε τεράστια επιτυχία γιατί τα δεδομένα της τηλεόρασης είναι πολύ πεσμένα και να υπάρξει δεύτερη χρονιά σημαίνει ότι πήγε καταπληκτικά. Η Βάνα Δημητρίου γράφει πραγματικά πολύ καλά ιστορίες με ανατροπές που κρατούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών».

Όταν ρωτήθηκε αν του έχουν κάνει πρόταση να κατέβει στις εκλογές απάντησε στην κάμερα του Happy day: «Ναι μου έχουν κάνει πάρα πολλές φορές πρόταση και εκεί ακριβώς φαίνεται και η γελοιότητα του πράγματος. Υπό την έννοια, εγώ να κατέβω στις εκλογές να κάνω τι; Εγώ κάνω μια άλλη εργασία. Ήθελαν απλά να πάρουν κάποιες ψήφους παραπάνω και μόνο αυτό τους κάνει φαιδρούς και γελοίους ανεξάρτητα αν είπε εγώ ναι ή όχι».

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More