Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Γιώργος Λιανός: «Απάντησα σε πολλούς παλιούς παίκτες, γιατί έφαγα “κράξιμο” επειδή είπα είναι ότι το πιο σκληρό Survivor» (video)


Θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού ότι το φετινό Survivor είναι το πιο σκληρό από όλα.

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του ανταπάντησε!

Οι παλιοί παίκτες όλων των κύκλων φαίνεται να έχουν κάποιες… διαφωνίες και έσπευσαν να τις κοινοποιήσουν στον παρουσιαστή.

Ο ίδιος μιλώντας στον Γρηγόρη Μπάκα μέσα από την εκπομπή που κανονικά κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera απάντησε σε αυτό.

Προηγουμένως, θέση πήρε και ο ίδιος ο Γρηγόρης ως παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι.

«Αυτό το Survivor θυμίζει το πρώτο, το 2003 οπότε τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν πραγματικά ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια και αυτό χωρίς καμιά υπόνοια για τα επόμενα. Το κάνω για να τιμήσω τους παίκτες του πρώτου Survivor για το τι πέρασαν εκείνοι. Κι εκείνο ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί θυμάμαι τι πόνο είχαν περάσει τα παιδιά, τι κλάματα, τι νοσοκομεία» είπε.

«Μου στείλανε και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram – χιουμοριστικά βέβαια- γιατί είπα ότι είναι το πιο σκληρό. Είναι, σε σχέση με τα 3 που έχουν γίνει από το 2017 και μετά. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, με τέτοιο καιρό με καταρρακτώδεις βροχές και χωρίς να έχει στημένη την καλύβα της. Απάντησα σε πάρα πολλούς παλιούς παίκτες γιατί έφαγα “κράξιμο”»

«Δεν έχω την τελική τριάδα στο μυαλό μου επειδή γίνονται ανακατατάξεις και αλλάζουν οι ισορροπίες» είπε στο τέλος ο Γιώργος Λιανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειχνε τον εαυτό της όσο άκουγε τον Γιώργο Λιανό και μάλιστα μετά ανταπάντησε στον παρουσιαστή για τις δυσκολίες του Survivor που έζησε εκείνη.

«Να θυμίσω στον Γιώργο ότι το 2017 δεν ήταν μαζί μας οπότε δεν ξέρει τι συνθήκες είχαμε. Γιατί εμείς όταν πήγαμε, την πρώτη εβδομάδα όχι μόνο στημένες δεν είχαμε τις καλύβες μας, όχι απλά έβρεχε και κοιμόμασταν όρθιοι για να μη βρεχόμαστε» είπε.

Έτσι, εξήγησε ότι δεν είχαν μαχαιροπίρουνα, ούτε στημένη σκηνή, δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε άλλη τροφή όπως τα ψάρια που μαζεύουν τώρα οι ομάδες.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...