Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του-“Πάω κάθε μέρα στον τάφο του Γιώργου μου να του κάνω παρέα”

Σε κλίμα οδύνης έγινε την Κυριακή στην Αθήνα το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ.

Μνημόσυνο έγινε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου στην Καλλίφυτο της Δράμας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλονίζει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ΤLIVE και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πόνος της μητέρας του είναι μεγάλος. Η κάμερα του TLIVE, ταξίδεψε στη Δράμα και συνάντησε τη μητέρα του Γιώργου που είναι απαρηγόρητη. Τα όσα λέει για το παιδί της συγκλονίζουν:

“Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή” είπε στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα του Γιώργου προκαλώντας συγκίνηση.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

“Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα” είπε με σπαραγμό η μητέρα του δημοσιογράφου.

Στη γιορτή του Γιώργου Καραϊβάζ εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του

Η μητέρα του, συγγενείς και φίλοι την ημέρα της γιορτής του, βρέθηκαν στο ησυχαστήριό του στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, όπου πήγαινε κάθε φορά που επισκεπτόταν τον τόπο του.

Εκεί επέλεξαν να χτίσουν το εκκλησάκι στη μνήμη του. Σήμερα τέλεσαν το τρισάγιο.

Οι συγχωριανοί του εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του δημοσιογράφου, το οποίο χτίστηκε στο Μοναστήρι της Ζωοδόχους Πηγής, το μέρος όπου πήγαινε κάθε φορά που επισκεπτόταν το χωριό του, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα στη γιορτή του εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του[photo]

loading...