Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιώργος Καράβας: Ο ρόλος του στο GNTM και το SPOILER για τη νέα κριτική επιτροπή το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό… (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Γιώργος Καράβας για το νέο κύκλο του GNTM.

Ο ίδιος σχολίασε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο ριάλιτι μόδας του Star, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα κριτική επιτροπή.

Όσα είπε ο Γιώργος Καράβας

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Υπάρχει μία ιεραρχία. Το κανάλι θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπώ, είναι φίλη μου, είναι τρομερό παιδί, είναι το GNTM, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το project. Γιατί να μην έχω και τη θέση του coach; Μπορώ να γεμίσω πολλές καρέκλες.

Υπάρχει project manager, υπάρχει κανάλι, οι αποφάσεις παίρνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους με κοινό γνώμονα το καλό του show. Η Βίκυ Κουλιανού είχε μια εξαιρετική παρουσία, έχει γνώση.

Τα παιδιά τα αγαπώ, ήταν συνεργάτες μου δύο χρόνια, θα μου λείψουν όλοι. Και με το Δημήτρη Σκουλό έκανα παρέα, με την Ισμήνη γνωριζόμαστε από παλιά, και με τον Άγγελο. Όλοι θα μου λείψουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λυθούν πολλές απορίες. Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή, ποτέ δεν ξέρεις», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Γιώργος Καράβας: Ο νέος του ρόλος στο GNTM, το σχόλιο για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά & η αποκάλυψη για τη νέα κριτική επιτροπή

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.