Γιώργος Αγγελόπουλος – Φαίη Σκορδά: Συναντήθηκαν πρώτη φορά, τα είπαν όλα και της άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί…

23

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησε την Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά τηλεοπτικά, 11 μήνες μετά τη νίκη του στο Survivor. Ο Ντάνος πρόβαλε στο κατώφλι του Πρωινό, γοητευτικός όπως πάντα και σαν σωστός κύριος έφερε και στην Φαίη τα δωράκια της. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και ξεκίνησαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε «στρογγυλεμένα», κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να αντιδράσει: «Δεν μπορείς να μου απαντάς λίγο ξύλινα. Σε ποιον αρέσει να ακούει κάτι που δεν είναι ωραίο»;

Λίγο αργότερα, η κουβέντα πήγε στο κεφάλαιο «κορίτσια». «Υπάρχει ένα κορίτσι στη ζωή σου που να είναι ένα και μοναδικό;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά. Η απάντηση που έδωσε ο Ντάνος ήταν: «Αυτή τη στιγμή όχι, δεν υπάρχει. Είμαι μόνος μου. Είμαι μόνος όσον αφορά στο επίπεδο της σχέσης. Έχω ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα το οποίο δεν μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσω όσο θέλω έναν άνθρωπο».

Στη συνέχεια, η Φαίη οδήγησε τον Γιώργο στην κουζίνα για να μαγειρέψει. Ωστόσο, δεν σταμάτησε τις ερωτήσεις. «Για όλα αυτά τα κορίτσια που γράφουν κατά καιρούς ότι είστε μαζί, ότι έχετε σχέση, ισχύουν; Έχουν μια δόση αλήθειας;», ήταν η ερώτηση. «Οι σχέσεις, τις οποίες μου έχουν χρεώσει κατά καιρούς, είναι σχέσεις ανθρώπινες. Είναι φυσιολογικό να έχεις ανθρώπινες σχέσεις και να κάνεις πράγματα όπως όλοι οι άνθρωποι. Ότι υπάρχει μεγάλη προβολή σε όλο αυτό και τα παρερμηνεύουν είναι μια άλλη κουβέντα αυτό», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.