Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιατί πραγματικά αποχώρησε ξαφνικά, το συμβόλαιο και το κλάμα [video] – Gossip Life

Γιατί πραγματικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από τη Φάρμα;

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες στην Φάρμα, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού.

Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας.

Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε..

Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις.

Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε.»

Την αποχώρησή του από τη Φάρμα ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/12).

Μόλις οι παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1 συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα για τον αγώνα ασυλίας τους ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη και πήρε το λόγο και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό με δάκρυα στα μάτια πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα.

«Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη… Κλείνουμε σε λίγες μέρες ένα μήνα.

Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθαμε ούτε στον παράδεισο, ούτε στην κόλαση. Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Για μένα σε λίγες ώρες ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού», είπε και η φωνή του έσπασε.

Ο λόγος που δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του νωρίτερα, είπε πως «απλώς έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα της ασυλίας.

Να χαρώ για μια ακόμη φορά. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες. Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο. Ήρθα να δοκιμάσω τις αντοχές μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου».

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε..

Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε.»

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης θέλησε να τον μεταπείσει ζητώντας του να μείνει λίγο ακόμα, αλλά μάταια. Ο Σάκης Τανιμανίδης από τη μεριά του, θέλησε να τον ευχαριστήσει για το ήθος του και την τρέλα που έφερε μέσα στη “Φάρμα”.

Στην πραγματικότητα βέβαια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποχώρησε, καθώς έληξε ο χρόνος που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή της Φάρμας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποφάσισε να μπει στη Φάρμα για οικονομικούς λόγους και αφού ο απαιτούμενος χρόνος συμπληρώθηκε, θέλησε τώρα να φύγει για να πάει στην οικογένεια του.

Τώρα θα αξιολογηθεί η πορεία της τηλεθέασης και αν αξίζει… ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επιστρέψει.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.