Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γιατί έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, την έκαναν χίλια κομμάτια. Οργισμένη ανακοίνωση

Ποιο στοιχείο της δημοσκόπησης ALCO έκανε έξαλλο τον ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε οργισμένη ανακοίνωση;

Σημαντικό προβάδισμα της τάξης του 10,2% διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της ALCO για το OPEN.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η ΝΔ αγγίζει το 34%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,8%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση 4,6% και 3% το ΜέΡΑ25. Εκτός μένουν η Πλεύση Ελευθερίας με 1,6% και η Χρυσή Αυγή με 1,2%. Οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 13,2% και άλλο κόμμα επιλέγει το 6%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις στο ερώτημα που τέθηκε για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση «Τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί».

Σύμφωνα με την Alco, το 23% των ερωτηθέντων ανεμβολίαστων δηλώνουν ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, το 12% την Ελληνική Λύση, το 7% τη ΝΔ, το 4% το ΚΚΕ και 2% το ΚΙΝΑΛ.

«Θα περιμένουμε με αγωνία την επόμενη δημοσκόπηση που θα μας αποκαλύπτει ότι τελικά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε σκωπτικά την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO, η οποία ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Εκεί που όλοι βλέπουν απογοητευμένους μακεδονομάχους και φανατικούς θρησκόληπτους, η ALCO βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ», λέει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα περιμένουμε με αγωνία την επόμενη δημοσκόπηση που θα μας αποκαλύπτει ότι τελικά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών», προσθέτει o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, διατηρεί την εμπιστοσύνη των ερωτηθέντων, συγκεντρώνοντας το 36%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αγγίζει το 22%. Τον «κανένα» επιλέγει το 34%.

Από την άλλη πρόωρες εκλογές εντός του 2022 προβλέπει η πλειοψηφία.

Αναφορικά με τον ανασχηματισμό, το 49% των ερωτηθέντων έχει αρνητική εκτίμηση, ενώ το 22% βλέπει θετικά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Σχετικά με τη μη υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, το 28% αποδίδει ευθύνες στην κυβέρνηση, το 22% στον κ. Αποστολάκη και το 17% στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη το 33% απάντησε ΔΞ/ΔΑ.

Δημοσκόπηση Marc: Τι ψηφίζουν ανεμβολίαστοι και ψεκασμένοι. Ποιος πολιτικός αρχηγός λιποθύμησε

Δημοσκόπηση MRB: Βαράνε καμπάνες για Μαξίμου. Ποιες πρωτιές μετά τη ΔΕΘ ανησυχούν τον Μητσοτάκη

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.