Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γη της Ελιάς: Σπάνε στο ξύλο την Αθηνά μέσα στην φυλακή

Ο εφιάλτης της Αθηνάς μέσα στην φυλακή ξεκινά στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η ίδια θα βιώσει την αγριότητα από πρώτο χέρι καθώς η υποδοχή των υπόλοιπων γυναικών προς το πρόσωπό της δεν θα είναι και τόσο θερμή.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Αθηνά θα πέσει θύμα επιθέσεων στο προαύλιο των φυλακών.

Τι θα δούμε απόψε 23/9 στην Γη της Ελιάς;
Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο τη δική του εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και τον παροτρύνει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους. Η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν τη μικρή Αγγελική στην Α’ τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Τέλος, οι ημέρες της Αθηνάς στη φυλακή, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.