Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Η Αγγελική έχει φέρει μεγάλη χαρά στο σπίτι των βρεττάκων. Με την παιδική της αφέλεια σκορπίζει χαμόγελα σε όλους και η Αντιγόνη καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να κερδίσει μία θέση στην καρδιά της.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Τη θέση αυτή την έχει ήδη κερδίσει η Μαρίνα, την οποία η Αντιγόνη έχει αρχίσει να ζηλεύει αφόρητα. Κάποια στιγμή που πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και βλέπει αυτήν, τον Μάνο και τη μικρή σε όμορφες στιγμές, μέσα στην πισίνα, νιώθει την ψυχή της να σφίγγεται και ξεσπά σε κλάματα.

Δεν μπορεί να δεχτεί πως το παιδί της έχει σας μάνα κάποια άλλη… Τι κινήσεις θα κάνει και πως θα αντιδράσουν όλοι;

O Ισίδωρος είναι πολύ προβληματισμένος με την συμπεριφορά της Αντιγόνης και φοβάται για τα χειρότερα…

Στο μεταξύ, ο Μάνος αποφασίζει να προσλάβει ξανά τη Μαργαρίτα στον ελαιώνα, προσφέροντας της μία μεγάλη οικονομική ανάσα. Η Ασπασία και η Αρετή συνεχίζουν τις δολοπλοκίες και καταφέρνουν να ρίξουν στο πιάτο της Βασιλικής ένα μαντζούνι προκειμένου να τη χωρίσουν από τον Φίλιππο.

Όμως για άλλη μία φορά Το σχέδιό τους γυρίζει μπούμερανγκ, αφού η κοπέλα τρώει το φαγητό και παθαίνει δηλητηρίαση! Ο Θανάσης συνεχίζει να κοροϊδεύει με ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις και την Αρετή και την Αναστασία διατηρώντας παράλληλα σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα.

Ενώ η Κατερίνα, η φίλη της Στέλλας, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, εμφανίζεται στη Μάνη και ζητά τη βοήθεια της Χάιδως για μία επέμβαση που πρέπει να κάνει στη μακρινή Ιαπωνία…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

The post Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.