Η καθημερινή σου ενημέρωση!

‘Βόμβα’ στον ΣΚΑΙ: Πως έφτασαν στο ‘διαζύγιο’ Γκουντάρας και Κάκκαβα; Η νέα σελίδα στη ζωή του Γρηγόρη

Αντίστροφα μετρούν Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ. Εννοώ φυσικά τηλεοπτικά καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μου έρχονται η συνεργασία μετά το «Big Brother» αλλά και με το «Όλα Γκουντ» δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο και ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες οι πληροφορίες μου έλεγαν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει μαζί το ζεύγος των παρουσιαστών από τον ΣΚΑΪ η εικόνα έχει διαφοροποιηθεί κάπως τις τελευταίες ημέρες.

Και δεν αποκλείεται να γίνει νέα πρόταση στον Γρηγόρη Γκουντάρα για παραμονή στο σταθμό σε άλλο ρόλο και ίσως σε θέση συμπαρουσιαστή με γυναίκα παρουσιάστρια. Μια από τις ιδέες που έχει πέσει στο τραπέζι είναι εάν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλάβει εκπομπή να είναι στο πλευρό της.

Μένει φυσικά να δούμε εάν μια τέτοια πρόταση θα την δεχθεί και ο ίδιος. Καθώς είναι γνωστό και η Κατερίνα Καινούργιου δεν το έκρυψε ποτέ πως θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά.

Όσον αφορά στη Ναταλί Κάκκαβα θεωρείται απ’ ότι μαθαίνω τετελεσμένο γεγονός η λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.