Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βόμβα στην «Επιστροφή»! Ο Ορέστης δεν είναι πατέρας του Νίκου!

37

Αποκλειστικά η εξέλιξη!

Αποκαλύψεις επί αποκαλύψεων στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Η επιστροφή» και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, καθώς στα επόμενα θα συμβούν μεγάλες ανατροπές.

Εκτός λοιπόν από την αποκάλυψη πως ο πραγματικός Μάνος είναι ο Νίκος, τώρα μένει να μάθουμε και ποιος είναι ο πατέρας του, αφού σύμφωνα με το τεστ DNA δεν είναι ο Ορέστης! Το TiVi Σίριαλ σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Κι ενώ ο Ορέστης προσπαθεί να πλησιάσει τον πραγματικό του γιο, τον Νίκο, οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι καταιγιστικές. Ο Νικήτας έχει ήδη ζητήσει από τον εγγονό του να κάνουν τεστ DNA για το τυπικό της ιστορίας και ο νεαρός δέχεται, με την προϋπόθεση να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Ορέστης όμως θα τους ανακαλύψει και θα προτείνει να δώσει κι εκείνος δείγμα για το τεστ:

*Aπό την Γιάννα Παπανικολάου

«Δεν θα δεχτεί η Ελενα να κάνει το τεστ, θα σας δώσω εγώ δείγμα», τους λέει και οι τρεις άντρες κανονίζουν το πότε θα γίνει. Παρά τις προσεκτικές κινήσεις και των τριών, η Ελενα δεν αργεί να μάθει την αλήθεια και φυσικά γίνεται έξαλλη με τον άντρα και τον πατέρα της: «Με ποιο δικαίωμα μου κρύψατε κάτι τόσο σημαντικό; Δεν βαρεθήκατε να κάνετε πράγματα πίσω από την πλάτη μου; Φτάνει πια», ενώ ο Νικήτας προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Δεν θέλαμε να σου κρύψουμε την αλήθεια, όμως είναι μια τυπική διαδικασία που πρέπει να γίνει και ξέραμε ότι δεν θα δεχόσουν! Ο Νίκος είναι το παιδί σου, είναι ο Μάνος μας, όμως το τεστ έπρεπε να γίνει. Θα δεις που όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά». Παράλληλα ο Νικήτας που έχει μάθει για την εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Ορέστη στον Λευτέρη, πείθει την Ελενα να καθυστερήσει την υπογραφή του διαζυγίου και να δώσει ψεύτικες ελπίδες στον Ορέστη για τον γάμο τους, έως ότου βρουν μια λύση για να εμποδίσουν την επιστροφή του Ορέστη στην εταιρεία! Λίγες μέρες αργότερα ο Νίκος παίρνει το τεστ DNA στα χέρια του και δίνει τον φάκελο στον Νικήτα. Οταν όμως εκείνος ανοίξει τον φάκελο θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια: Ο Ορέστης δεν είναι ο πατέρας του Νίκου και έτσι πολλά μυστικά από το παρελθόν θα βγουν στην επιφάνεια…


Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ή Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ;

Η πρώτη που μαθαίνει την αλήθεια για το αποτέλεσμα είναι η Δανάη, όταν ο Νικήτας θα της αποκαλύψει: «Ο Ορέστης δεν είναι ο πατέρας του Νίκου». Η κοπέλα παθαίνει σοκ και φυσικά το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος είναι ο πατέρας του νεαρού. Το μυαλό του Νικήτα αρχίζει να σκέφτεται και να κάνει υποθέσεις και καταλήγει πως ίσως πρόκειται για τον Λευτέρη. Φέρνει στο μυαλό του όλες τις φορές που εκείνος βρισκόταν δίπλα στην Ελενα και τη στήριζε! Το μυαλό του πάει να σπάσει και αποφασίζει να ρωτήσει ευθέως την κόρη του: «Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά… Υπήρξατε ποτέ ζευγάρι με τον Λευτέρη;». Η Ελενα σοκάρεται: «Τι πράγμα; Τι ερώτηση είναι αυτή, μπαμπά;». Ο Νικήτας επιμένει: «Απάντησέ μου ειλικρινά μ’ ένα “ναι” ή μ’ ένα “όχι”. Είχατε ποτέ σχέσεις με τον Λευτέρη;». Η Ελενα του απαντάει κατηγορηματικά «όχι»: «Με τον Λευτέρη είμαστε μόνο φίλοι, πώς σου ήρθε να ρωτήσεις κάτι τέτοιο; Δεν ισχύει αυτό που ρωτάς. Μα τι συμβαίνει;».

Αλλά εκείνος δεν της απαντάει και συνεχίζει να έχει απορίες. Ωστόσο σύντομα η απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του Νίκου δεν θα αργήσει να φανεί και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέτρο. Πώς προκύπτει όμως αυτό; Πριν από χρόνια, το βράδυ των αρραβώνων του Ορέστη και και της Ελενας, εκείνη πιάνει τον μέλλοντα σύζυγό της να ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα και θυμωμένη φεύγει από το σπίτι. Μη έχοντας πού αλλού να πάει, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Πέτρου, ο οποίος πάντα την ήθελε και την αγαπούσε. Η ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και το αίσθημα να εκδικηθεί τον Ορέστη, τη ρίχνει στην αγκαλιά του Πέτρου με αποτέλεσμα να κάνουν έρωτα. Ωστόσο η Ελενα τα βρίσκει και πάλι με τον Ορέστη και λίγο καιρό αργότερα μαθαίνει πως είναι έγκυος, σίγουρη πως πρόκειται για παιδί του άντρα της. Από την άλλη, ο Πέτρος πάντα πίστευε πως ο Μάνος είναι δικό του παιδί και γι’ αυτό τον λόγο δεν έπαψε ποτέ να κάνει κι εκείνος τις δικές του έρευνες για να βρεθεί το παιδί όταν εξαφανίστηκε!

Πηγή

Σχόλια

Περί ευθύνης:

To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More