Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Βόμβα! Σταματάει η σειρά; Τι ζητάει ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης: (Vid)

Η νέα σειρά Σασμός Spoiler στον Alpha! Μια υπερπαραγωγή με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Σταματάει η σειρά; Τι ζητάει ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης;

Σοβαρό πρόβλημα για την αγαπημένη μας σειρά. Στο προσκήνιο η μεγάλη κόντρα του Alpha με τον γιο της πραγματικής Καλλιόπης.

Μάλιστα ο γιός της κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητάει να διακοπέι η σειρά και θα καταθέσει αγωγή που ζητάει αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ ως ηθική βλάβη.

Τα χρήματα αυτά όπως είπε θα τα δώσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια, υπήρχαν 90 νεκροί. Η μια από αυτές τις δυο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δικιά μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο διότι έχουν αγριέψει τα πράγματα κάτω στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα ξαναρχίσει από την αρχή»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.