Η καθημερινή σου ενημέρωση!

‘Βόμβα’: Ποιοί θέλουν να σκοτώσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη; Μεγάλη ανησυχία και έκτακτα μέτρα για τον ηθοποιό!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται τον επόμενο καιρό να απολογηθεί για όσα έκανε όσο ήταν ισχυρός, κατηγορούμενος σε δίκη στις 18 Μαρτίου για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, με τη… σκόνη να μην έχει καθίσει ακόμη στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, καθώς σε περίπτωση ενοχής η ποινή θα είναι πολύ μεγάλη, χωρίς να είναι απίθανο τα… ογδόντα του να τον βρουν σε ένα κελί, ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί η νομοθεσία.

Υπάρχει, όμως, κι άλλο πεδίο ανησυχίας, αφού σύμφωνα με το «Yes Magazine» υπάρχει κόσμος, που επιθυμεί το θάνατό του. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, υπάρχει πράγματι κίνδυνος για τη ζωή του, αφού δεν αποκλείεται το αγανακτισμένο πλήθος να εκφραστεί υπέρ του δέοντος στη δίκη του, περιμένοντας εκτός του κτιρίου.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο, δε, μέχρι και για σπάσιμο του προστατευτικού κλοιού γύρω από τον ηθοποιό, με το συνύγορο του Φιλιππίδη να έχει ενημερώσει μέχρι και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.