Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Βόμβα» Ντέμη Νικολαϊδη ετοιμάζει η κυβέρνηση – Η συνάντηση στο Μαξίμου με φόντο την ΕΠΟ!

9

Ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη.

Τρέχουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ κλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να συζητήσει θέματα τα οποία έχουν κάνουν με το κυβερνητικό πλάνο το οποίο εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής με αφορμή το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA-UEFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει restart. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου, καθώς στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για συναντήσεις με τις υπερομοσπονδίες από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA-UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ!

Όπως γράψαμε ήδη το κυβερνητικό πλάνο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή υπό την στενή παρακολούθησή τους για τουλάχιστον μια τριετία (ή και παραπάνω).

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαΐδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εν αναμονή των εξελίξεων.

onsports.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More