Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Βόμβα με το «αστέρι» της Μενεγάκη που αποδείχτηκε παιδόφιλος – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Άνθρωπος της τηλεόρασης με συχνές εμφανίσεις σε πρωινές εκπομπές ο καταδικασμένος για εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο & της κατάχρησης ανηλίκου

Πρόκειται για τον Στέλιο Μαντούδη. Έναν άνθρωπο που έβγαινε συχνά πυκνά στα πρωϊνάδικα. Σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σύμφωνα με το nassosblog ειδικά η Μενεγάκη τον είχε καλεσμένο δεκάδες φορές. Και να τα αποθεωτικά σχόλια της παρουσιάστριας και να οι “συστάσεις” στο κοινό.

Κι όμως. Αυτός ο τύπος σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταδικάστηκε για παιδοφιλία και μάλιστα οι Αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Δείτε τι έλεγε η Ελένη Μενεγάκη εν αγνοία φυσικά, για τον καταδικασθέντα και τι ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, καταδικασθέντος με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Πρόκειται για τον :

ΜΑΝΤΟΥΔΗ Στυλιανό του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 27-2-1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων που τέλεσε ο ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 2-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγές: nassosblog.gr, astynomia.gr

loading...