Η καθημερινή σου ενημέρωση!

‘Βόμβα’ από τον Νίκο Καρβέλα: «Πρέπει να χωρίσουμε! Δεν έχω πια ερωτική διάθεση για σένα!»

Έτσι χώρισε ο Νίκος Καρβέλας την Βίσση! Την «τελείωσε» με 7 λέξεις και τον έκαψε κανονικά ο Πέτρος Κωστόπουλος που έκανε την αποκάλυψη!

Χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Καρβέλα «ροκ σταρ» και μιλώντας για την εκκεντρική του προσωπικότητα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χωρισμό του ιδίου από την Άννα Βίσση, αποκαλύπτονται πως ήταν απόφαση του Νίκου να δοθεί ένα τέλος.

«Εκείνο που θυμάμαι για τους δυο τους είναι το πώς χωρίσανε. Είχα βγάλει καπέλο στον Καρβέλα γι’ αυτό. Πώς χωρίσανε: Ήταν στην Καλαμάτα για μια συναυλία και πάει και της λέει “πρέπει να χωρίσουμε”. Εκείνη λέει “γιατί;” και της απαντά “γιατί δεν έχω πια ερωτική διάθεση για σένα”. Αυτό λίγοι είχαν τα guts να το εκφράσουν. Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω, δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με χωρίσει η άλλη»!

Άννα Βίσση: Στο φως ο λόγος που χώρισε με τον Καρβέλα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
Στη φόρα 27 χρόνια μετά ο λόγος που χώρισε τον επί πολλά χρόνια άντρας της ζωής της, Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση!

Η τραγουδίστρια ,η απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε μιλήσει για πολλά!Μέσα σε αυτά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

“Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια”.

Άννα Βίσση: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μια «κρυφή» φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα!

Όσον αφορά στον Νίκο Καρβέλα είπε τα εξής: “Αν κάναμε έρωτα με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!”. Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε “απεταξάμην τον Καρβέλα”. “Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα”.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.