Η καθημερινή σου ενημέρωση!

‘Βόμβα’ από τον Μένιο Φουρθιώτη: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν σκότωσε την Καρολάιν, εκβιάστηκε!» – Τι είχε καταλάβει και τι έψαχνε η νεαρή μητέρα;

Την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Μένιος Φουρθιώτης για να επανέλθει στο προσκήνιο μετά τη φυλάκισή του και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Στην εφημερίδα του «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν… δεν είναι τελικά ο δολοφόνος.

Μέσα από απίστευτους και άθλιους ισχυρισμούς ο Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάστηκε να ομολογήσει έναν φόνο που δεν έκανε, και μάλιστα φοβάται τόσο που δεν λέει την αλήθεια σε κανέναν, παρά ίσως μόνο στον ίδιο τον Φουρθιώτη με τον οποίον ήταν στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι θεωρίες συνωμοσίας
Προσπαθώντας να παρουσιάσει μία θεωρία συνωμοσίας όπου μπλέκονται και άλλα εγκλήματα στην περιοχή, που σύμφωνα με τις Αρχές ερεύνησαν την υπόθεση, δεν συνδέονται σε τίποτα με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ο Φουρθιώτης δεν διστάζει να «αθωώσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ημέρες προσποιούνταν τον τεθλιμένο σύζυγο.

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το πανελλήνιο που είδε τον «στοργικό» σύζυγο στο τέλος να ομολογεί ότι ήταν ο ίδιος που έκοψε το νήμα της ζωής της Καρολάιν. Ήταν, επίσης, η υπόθεση που άνοιξε διάπλατα τον διάλογο για το θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Οι προσπάθειες του Φουρθιώτη να «ξεπλύνει» τον δολοφόνο της Καρολάιν, για όποιον λόγο και να γίνονται, θα πέσουν στο κενό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε, τα στοιχεία των Αρχών είναι «δεμένα» και τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν στη δίκη.

Τι έμαθε η Καρολάιν και την σκότωσε – Τα μυστικά που έψαχνε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από την κάρτα μνήμης
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δε σταματά ποτέ να σημειώνει εξελίξεις, με την Καρολάιν μάλλον… να ξέρει πολλά και για αυτό να πεθαίνει από τα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως πια διαμηνύεται αρκετά έντονα.

Άτομο από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν αναφέρει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πως υπάρχουν πληροφορίες από την ημέρα του φρικαλέου εγκλήματος, καθώς η Καρολάιν προσπάθησε δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού. Πρόκειται για την ίδια κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, μετά τη δολοφονία έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού, παραμένοντας μέχρι και σήμερα αμετανόητος για όσα έκανε.

Υπενθυμίζεται πως την είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.

Τι είχε καταλάβει και τι έψαχνε η Καρολάιν;
Όπως αναφέρει φίλος της οικογένειας της Καρολάιν: «Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;»

Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Επιπλέον, την Τετάρτη (27/10) απεστάλη από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον εκδοτικό οίκο για το βιβλίο, στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του πιλότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το εξώδικο ζητεί την αλλαγή του εξωφύλλου και την αφαίρεση της φωτογραφίας του.

Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία, καθώς θα δώσει τη διαχείριση του ποσού σε όποιον πάρει τελικά και την επιμέλειά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.